Новини / Вівторок, 16 липня, 2013

Микола Губін - 6500 гривень на меронем.

Знову низькі аналізи, знову потрібен дорогий препарт.

Микола Губін продовжує лікування. У хлопця так давно не виникало термінових потреб, з якими ми не могли б справитись самотужки, що вже здавалось, і не доведеться просити допомоги. Якось так добре йшли останні кілька блоків. Та закінчився 5 блок метотрексату, минуло 8 днів і Микола «завалив» всі аналізи.

Нашому красеню назначили Меронем, він вже його приймає – мама змогла придбати кілька ампул на перші дні, та на четвер потрібно ще 2 упаковки вартістю 3500 гривень кожна. З зібраних коштів залишилось лише 500 гривень, а препарат довелось замовляти, бо показники майже нульові… Будь ласка, допоможіть оплатити цей препарат для нашого великого хлопчика. Бракує 6500 гривень

Також Миколі дуже потрібні донори на тромбоконцентрат 1 групи, будь ласка, зголосіться, якщо ви можете бути донором для хлопця. Нагадаю, що тромбоконцентрат беруть лише в чоловіків з хорошими венами і такі донори завжди в дефіциті… А Микола великий, і йому потрібна доросла доза тромбоконцентрату.

Хлопець дуже слабий, багато спить, нічого не їсть, лікарі знову планують призначати довенне харчування – знову схудне наш хлопчик… Останній раз, коли бачили його перед хімією, Миколу було не впізнати – високий, дуже гарний, зовсім дорослий, і мама біля нього така тендітна :)  Дуже хочеться, щоб лікування скоріше закінчилось.

Будь ласка, підтримайте нашого бійця! Нажаль, при таких показниках здолати інфекцію можна лише антибіотиком, допоможіть Миколі боротись.

Дуже потрібна фінансова допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Губіна Миколи.

 

 Марина Анісімова
БФ «Крила надії» 050 370 90 02