Новини / Середа, 17 липня, 2013

Сімейство котиків на Дністерській 27:).

Проводячи протягом тижня заняття із виготовлення котиків, ми із кожним днем дивувались все більше й більше: ніби й техніка створення є не важка, і матеріал - не із найоригінальніших, бюджет - доволі скромний… А ось реакція діток показала нам, що ці моменти зовсім не важливі: такого запалу та енергійності ми не бачили від них давненько:). Особливо це стосувалось діток із відділення гематології та хірургії Львова. Та найбільше їм імпонувала ідея із створенням сімейства котиків, а не лише однієї тваринки. Вони довго обдумували:« Кого ж краще виготовити- маму і синочка чи братика й сестричку?» і т.д. Саме тому їхні роботи і вийшли неповторними, адже кожен із діток придумав власних цікавих персонажів.

               У відділенні хірургії наше заняття відвідав лишень один хлопчик. І ним став вірний поціновувач «Творчої майстрені» Вася!  Цієї суботи він був дуже елегантним. Ця характеристика проявилась як у його зовнішньому вигляді, так і  поведінці. А ось вироби у нього вийшли дуже веселими. Такого дотепного котячого сімейства ми ще не бачили у одному із 10  відділень, де проводяться наші творчі:). Кожен котик має кумедний вираз обличчя!

 

В гематології заняття відвідало більше діток. А зараз пора перейти до ознайомлення із їхніми роботами.

 Грайливим та веселим настроєм вирізнявся цього заняття Назарчик Трегуб. Та це було далеко не все, чим він поділився із нами:). Хлопчик залюбки показав власних котиків, які виготовив у техніці орігамі. Також Назарчик не забув про скриньку, яку обіцяв  зробити до цієї суботи. Це просто надзвичайна шкатулочка - дуже витончена та красива!

Аналогічно Назарчику зробила і Мартуся Кода - дівчинка похвалилась не лише позитивними котиками, а й симпатичною шпонованою скринькою.

Навіть якби ми не знали, хто робив котиків, яких  тримає у рученятах  Демянчик Гирич, усі б однозначно здогадались кому вони належать вироби. Адже вони чудово передають характер хлопчика. Та й за час роботи, ми вже знаємо вподобання Дем’яна у кольорові гаммі, барви, що він обирає зазвичай теплі та яскраві. Такий вибір він зробиви і цього заняття, його котики – дуже світлі, і гарно доповнюють одне одного.

Хто б сумнівався, що у дуже позитивної Вероніки, котики вийдуть саме такими? Серед нас - ніхто. Адже за зовсім нетривалий період знайомства із нею,  Вероніка показала усім, якою сонячною та життєрадісною дівчинкою є. Її вироби завжди наповнені саме такою енергією!

Як ми вже неодноразово говорили, Юрчик  - обожнює творчість, і напевно, немає таких слів які б найвдаліше описували те, яку користь вони йому приносять. Тому й працює із повною віддачею. Наприклад, цієї суботи, поки всі зробили по два котики, він створив чотирьох. І до речі, ці тваринки у нього вийшли дуже миловидними.

Тема цього тижня припала до душі і Святославчику. Тому що, по – перше, орігамі дуже йому сподобалось; по-друге -  до котиків  хлопчик  також досить прихильний. Ось він і виготовляв їх із неабияким ентузіазмом.

Раді бачити цього малюка таким усміхненим, тому що ще недавно його мама казала, що синочок часто вередує і його настрій – не з найкращих. А цього тижня – усе зовсім по-інакшому. Хороший гумор хлопчика вбачається і у його роботі – котики дуже позитивні та сонячні!

Це заняття дуже зацікавило діток. Та із впевненістю говоримо, що наступне викличе у них ще більше приємних емоцій! Та ми звісно ж не будемо розповідати, що виготовлятимемо, а триматимемо інтригу до останнього:).

 

 

БФ"Крила надії"

 

 

тел.:240-76-13