Новини / П'ятниця, 02 серпня, 2013

Наша принцеса Аллочка Жвірко.

Триває збір коштів на операцію для Аллочки Жвірко. У дівчинки гемангіома, що закриває половину личка – це судинна пухлина, і складність її видалення власне у тому, що в утворенні переплітається безліч судин. Сама операція полягатиме у введенні спеціальних імплантантів Онікс, що повинні припинити кровотік до пухлини і зменшити її розміри.

            Поки збираються кошти, дівчинка приймає анаприлін – саме цим препаратом лікують гемангіоми у цілому світі, а віднедавна і у нас, от тільки в Аллочкіному випадку сподіватись, що препарат допоможе уникнути операції вже не випадає, пухлина надто розрослась.Перший місяць прийому все ж таки дав позитивні зміни – зменшилась «синюшність» пухлинки і виглядає вона вже не так страшно, тому польські лікарі, що консультували дівчинку в Охмадиті, призначили ще 2 місяці анаприліну. Лікарі сподіваються, що пухлина зменшиться і операція буде не такою складною і знадобиться менша кількість імплантатів. Сподіваємось на це і ми.

            На сьогоднішній день зібрано 68300 гривень – з них 51500 гривень на реквізити фонду, 1800 гривень на яндекс гаманець (7300 рублів) і 15000 гривень зібрано батьками.    Величезне спасибі всім Вам! Ми і батьки дівчинки щиро вдячні групі «Дар янгола», що протягом липня активно збирали кошти для Алли, мережі магазинів «Родинна ковбаска» у Львові, де стояли скриньки для дівчинки і всім-всім, хто так чи інакше підтримав Аллочку та її родину.

            Алла проводить літо у Львові, вдома та на дитячому майданчику, де так багато її улюблених гойдалок і ціла купа веселих малюків, з якими дівчинка дуже любить бавитись. І ми віримо, що ще зовсім трошки і Аллочка буде вирізнятися серед однолітків лише своїми особливостями та здібностями, а ніяк не пухлиною що потворить її обличчя.

            Ми вже маємо рахунок на розхідні матеріали для емболізації – їх вартість 75 565 грн,  ще 1000 гривень вартуватиме контраст і близько 3-4000 гривень – супутні препарати та витрати на перебування в Києві на час операції. Все разом займе близько 80000 гривень, отже, залишилось зібрати 12265 гривень.

            Аллочка все ще потребує нашої підтримки!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Жвірко Алли.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02