Новини / Середа, 11 вересня, 2013

Німас Вадимчик - потрібен Альбумін.

Вадимчик далі у лікарні, росте, дорослішає і продовжує боротьбу з атрезією. Завтра нашому малюку виповниться 7 місяців – це ще зовсім не ювілей, однак ці місяці наш хлопчик мужньо виборов у хвороби всупереч всьому і завдяки старанням лікарів та підтримці небайдужих людей!

            Зараз хлопчик почувається добре, хоча ще зовсім недавно Вадимчик мучився животиком і мав гарячку, та зараз вже, зі слів лікуючого лікаря, криза минула. Малюку нарешті вже навіть відмінили НАН безлактозний, який він їв фактично з народження, і перевели на звичайне харчування.

            Та хоч стан малюка і покращився, Вадим все ще потребує постійного нагляду лікаря та контролю всіх аналізів, тому про виписку додому мова ще навіть не йде. До того ж хлопчику постійно потрібен альбумін. Цей препарат можна придбати в аптеці або отримати на станції переливання крові.

            В аптеці флакон 20% 100мл коштує 600гривень і його вистарчить на 2-3 дні. На станції переливання крові альбумін дадуть безкоштовно, якщо знайдуться донори, готові здати для Вадима кров. 4 корінця про здачу крові (будь-якої групи) = 1 флакон альбуміна для дитини. Також потрібен препарат Сульбацеф – 5 флаконів вартістю 225 гривень.

            Величезне дякую всім, хто допомагає малюку! За останні три місяці для Вадимчика було зібрано 3750 гривень, ще майже стільки ж було докладено з резерву фонду і витрачено на харчування, антибіотики, альбумін і інші супутні препарати. Та Вадим і надалі потребує нашої допомоги, хлопчику знову потрібні кошти і донори.

            Якщо ви можете і хочете стати донором для малюка – телефонуйте!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Німаса Вадима.

Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова 050 370 90 02