Новини / Понеділок, 23 вересня, 2013

Софійка Пирожак отримала допомогу!

Отже, харчування та памперси для Софійки Пирожак Вашими стараннями закуплено!

 

Це перше фото Софійки, дивлячись на яке мені хочеться не плакати, а сміятись. Сподіваюсь, воно стане символом нового етапу Софійчиного життя, осяяного надією і зігрітого теплом небайдужих людей. Спасибі Вам!

У коробках 23 упаковки фрезубіну, 5 упаковок кальшейку і 4 упаковки памперсів. Вартість цього добра 3500 гривень. Памперсів і кальшейку стане на місяць, фрезубіну – на 23 дні. За минулий місяць дівчинка поправилась, і тепер замість фрезубіну ВП енергія їй підходить фрезубін енергія з харчовими волокнами, який обійшовся значно дешевше.

На рахунку фонду зібрано ще 4670 гривень – отже, на наступний місяць харчуванням Софійка також буде забезпечена! Ще 500 гривень передали батькові, і він зміг придбати кілька упаковок харчування, бо наш фрезубін затримався в дорозі – дякуємо людині, яка зробила цей внесок.

Батьки Софії і ми надзвичайно вдячні усім Вам, хто не відвернувся, не пройшов мимо, не закрив очі. Ця несмілива посмішка маленької дівчинки – це Ваша заслуга, це Ви розтопили маленьке сердечко :)

Ми дуже сподіваємось, що зможемо щомісяця допомагати Софії, і дуже сподіваємось, що Ви нас в цьому підтримаєте! Залишається відкритим питання реабілітації, ми б дуже хотіли, щоб вона стала для Софії можливою. Для цього потрібно 6000 гривень на курс.

Наразі, ми порахували, що на ближчі 3 місяці Софійці потрібно 12000 гривень на харчування, якщо фрезубін з волокнами і надалі підходитиме дівчинці і 6000 на реабілітацію. Разом 18000 гривень і 4670 з них вже зібрано. Отже залишилось зібрати 13330 гривень.

Спасибі всім, за фінансову допомогу і поширення інформації, спасибі фірмі Intellias. що поставила скриньки для Софійки у своїх офісах у Львові, і Вам, Вячеславе, окреме спасибі:)

Впевнена, що з такою підтримкою Софійка посміхатиметься впевненіше і частіше!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02