Новини / Вівторок, 24 вересня, 2013

Цей непростий декупаж!

Яких тільки технік ми не застосовували під час творчих занять! Та лиш із декупажем усе іде не так гладко, як би цього хотілось… Проте ми із дітьми із Дністерської не з тих, хто просто здається, якщо у нього щось не виходить. Тому тему цього тижня «Декупаж тарілочок» прийняли гідно, і показали, що уміємо вчитись на власних помилках:).

           

Отже, розпочнемо гематології!

Цієї суботи заняття було дуже незвичним через декілька причин. Одна із низ дуже приємна – як мінімум 4 діток були настільки бадьорими, веселими та активними, що все й словами не описати, це просто треба було бачити!

Цими енерджайзерами стали Лідочка, Святославчик, Іллюша Пустовіт та Дімка Піхович. Дітвора бігала по всьому відділенні то один за одним, то за мною, то від мене і т.д.:).

Першим про кого із них напишемо, стане Іллюшка Пустовіт, тому що цей малюк зазвичай дуже стриманий та серйозний. А цього творчого -  його не впізнати –  стрибає та жартує:). І це все поки мама створювала для нього декупажну тарілочку. З технікою вона впоралась на «ура»!

Лідочку  - не в гуморі не бачили, та все одно їй вдалось бути ще енергійнішою, аніж завжди. Так, і таке буває:).

 

           Приємно писати схожі слова про Святославчика. Його ми точно не бачили таким активним, грайливим та усміхненим. Що стало причиною цьому не знаємо, та хочемо аби він тепер завжди був саме таким:).

Діма Піхович– любитель подурачитись, та у суботу і він перевершив себе – жартівливо підійшов до фотографування, хоч до цієї справи зазвичай відносився  дуже відповідально!

Звісно ж, так бігаючи «туди-сюди», часу на творчість маленьким не хватило. Тому їхні роботи справа рук мам.

Маленька лялічка Соломійка Мазурик вкотре показала нам, як хоче бути задіяною у тому що відбувається довкола. Ми з її мамою стояли за спиною дівчинки і вона почала плакати, лиш вартувало мамі повернути її до нас, як малеча знову посміхається:). А тепер скажемо «Молодець» мамі Соломійки. Вона завжди доповнює свої роботи чимось оригінальним. Цього тижня мама вдало доповнила тарілочку  контурними узорами.

Марічка Кінаш у суботу могла похвалитись особливим помічником по творчим справам – сестричкою. Дівчатка чудово та дуже злагоджено працювали над декором тарілочки, розуміючи одна одну без зайвих слів:). Їхня спільна робота – дуже гарна!

Ігорчик не захотів обклеювати тарілочку безліччю квіточок, як це робили інші дітки. Обмежився лиш п’ятьма.  А це в свою чергу додало його роботі неординарності!

Знайомтесь, це Ромчик Пенрцев, дуже життєрадісний та привітний хлопчик. Лиш побачивши його  у суботу, одразу ж склалось враження, що Рома – не з тих хто просто так «розкисає», а усе сприйме з усмішкою! На нашому занятті – він вперше, та варто зауважити, що із завданням впорався чудово і з неабиякою легкістю!

Гарно виконав декупаж і цей хлопчик разом із мамою.

Досить тривалий час заняття у хірургії відвідувала невелика кількість дітей, та останні тижні бачимо тенденцію до зростання охочих креативно попрацювати.

Олексій Дорош, хлопчик, що завжди радий покеативити,  на цьому творчому  був оточений увагою зі всіх сторін: йому допомагала мама та волонтерка Аня. І він був не проти, аби до цього процесу був залучений ще хтось. Творив, як завжди оригінально, приклеюючи де-не-де суцільні кусочки серветки. А на фразу «Ти б ще цілу серветку причепив!», почули «А це ідея»:).

Василько Нижник весь у комп’ютерних іграх. Ні на фотографування, і навіть, як підозрюємо, на оздоблювання тарілочки у юного геймера не було часу. Тому похвала за дуже акуратну та миловидну тарілку адресується його мамі!

Опісля  роботи із декупажем Демянко Бандурович не зупинився на досягнутому, і продовжив творити. Та працював не із серветочками, а із пластикою, яку подарувала йому бабуся. І лише за декілька секунд ним було створено красиву троянду! Молодець!

Як говорить мама Андрійка, він обожнює фототехніку та різноманітне маніпулювання із нею. Ось, наприклад, опісля нашого минулого заняття вона зробила безліч фото та відео на телефон. Хлопчик одразу ж взявся за їхній перегляд і стирання. Мама сподівається, що фотографій із цього тижня не спіткає доля попередників:).  Та не забуваємо і про творчу сторону Андрійка – він  разом із мамою дуже симпатично прикрасив тарілочку.

Васька Садовський – дуже любить виконувати різні завдання у своїй манері. Та це не стосувалось декупажу -  оздоблення виконано за правилами, і з неабияким задоволенням від креативного процесу!

Без настрою був цієї суботи Сергійко. Боліло очко… Але він не відмовився від участі у занятті і чудово прикрасив власну тарілочку, до речі, не лишень запропонованими серветками, а й власними. Це додало виробу яскравості!

Ці двоє привітних діток дуже радісно сприйняли можливість попрацювати, і залюбки взялись за зовсім нову для себе техніку. Та із завданням впорались на всі 100.

Ось іще симпатичні роботи діток із хірургії та гематології.

  Знаємо, що у плані декупажу нам все ще є над чим попрацювати, та результати, яких досягнуто цього тижня не можуть не тішити:). Продовжуватимемо у цьому ж дусі!

БФ"Крила надії"

тел.:240-76-13