Новини / П'ятниця, 27 вересня, 2013

Місяць, який вирішить все.

У житті нашого маленького Німаса Вадимчика настає вирішальний період. Через пів року після операції по Касаї стає зрозуміло, чи вдалось уникнути пересадки.

 

             Зараз минуло 5 місяців, як прооперували Вадимчика.  За місяць буде відомо, викарабкався Вадим Петрович, чи маємо пересадку печінки.

            Ці 5 місяців були дуже не прості, але Вадимчик дотримувався режиму, приймав ліки і правильно харчувався, тому, є всі шанси, що все минеться. Та цей місяць також буде дуже важливим і в нас, наразі, є аж три проблеми і вирішити з них нам під силу лише одну.

            Перша проблема в тому, що малюк зараз в лікарні без мами. Вдома залишилось ще троє маленьких дітей, і Маряна мусіла повернутись до них. Вадимчиком опікується персонал лікарні і лікуючий лікар, його бавлять, годують, купають, доглядають, однак, звісно, що замінити маму не може ніхто.

            Друга проблема, що лікуючий лікар, який опікується Вадимом, на цей місяць їде стажуватись за кордон. Звісно, це не проблема, насправді, це навпаки дуже добре, в першу чергу, для Вадима і інших маленьких пацієнтів. Однак, цілий місяць її не буде. І хоч всього передбачити неможливо, сьогодні ми маємо список необхідних препаратів для Вадима на цей місяць. Це, власне, третя проблема, яку плануємо вирішити ми.

            На цей місяць Вадиму потрібно:

Харчування Нутрілон Мальабсорція 400г – 10 банок х 148,00 = 1480,00

Дифлюкан 200мг – 1 фл = 245,00

Альбумін 20% 100мл – 1 фл = 610,00

Урсофальк суспензія – 1фл = 230,00

            Всього потрібно 2565 гривень. Жодних резервних коштів для Вадима не залишилось, Нутрілон потрібен вже на завтра, все решта – з понеділка. Все можна вирішити, однак  без ліків і харчування продовжити лікування Вадимчик не зможе. Тому ми вкотре просимо допомогти нам забезпечити безперебійний лікувальний процес для Вадима Петровича.

            Та і кошти ще не все. Раз на тиждень малюку потрібно переливати кров і плазму отже Вадиму потрібні донори. Хоча б 4 донора будь якої групи, які можуть здати кров для малого і передати корінці про здачу нам, або занести в 2 хірургію на Орлика старшій медсестрі.  Донорів просимо телефонувати нам, розкажемо детальніше.

            Будь ласка, допоможіть Вадимчику! Малюк вже довів, що він сильний і просто так не здасться, однак самому йому не впоратись.

Дуже-дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Німаса Вадима.

Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова 050 370 90 02