Новини / Середа, 16 жовтня, 2013

Лядов Юрчик – 103 000 Євро на ТКМ!

Зовсім недавно ми писали про цього хлопчика з гематології ЗУСДМЦ. Ми просили допомогти оплатити для Юри Лядова Дорібакс.

         Допомога прийшла вчасно і замість необхідних 3066 гривень на рахунок фонду поступило 9961 гривня. Величезне Вам спасибі! Інфекцію вдалось подолати і зараз Юрчик продовжує хіміотерапію.        

         Юрин випадок надзвичайно рідкісний і надзвичайно складний одразу два види раку. Стан ремісії по Гострому лімфобластному лейкозу і Вторинний мієлобластний лейкоз. Це не рецидив основного захворювання – це ще один діагноз. Ще один лейкоз…

          Юрі показана аллогенна ТКМ. Ні братів, ні сестер у хлопчика немає, отже, немає і родинного донора. По завершенні протоколу хлопчика чекають в Італійській клініці на пересадку кісткового мозку. І вартість цієї пересадки – 103 000 Євро (1 133 000 гривень).

          Нажаль, таких коштів у батьків немає, на даний момент їм вдалося зібрати лише 20000 Євро. Ще 6895 гривень зібрано для хлопчика на рахунок фонду. Це лише пята частина з необхідної суми. Пересадка – це єдиний шанс вижити. Щоб клініка розпочала пошук донора – необхідно внести аванс 35 000 Євро. На сьогодні, зібрати цю суму – першочергове завдання.

           Зараз Юрчик в лікарні і дуже тяжко переносить хіміотерапію, до того ж доєдналась інфекція, яка змусила надовго відкласти основний курс лікування. Це призвело до погіршення стану хлопчика і зараз потрібно докласти максимум зусиль, щоб закінчити протокол і одразу летіти в Італію.

            Ми дуже просимо допомогти Юрчику!

           Коли хлопчик повернувся в лікарню, він на кілька днів замкнувся в собі і мовчки пролежав, обернувшись до лікарняної стіни. Більш за все на світі хлопчик мріяв цього року повернутись до школи, продовжити навчання та надолужити все, чим довелось пожертвувати, аби пройти лікування. Він працював все літо, щоб наздогнати однокласників – вчителі були в захваті від його здібностей і старань, та замість школи Юра знову опинився в лікарняній палаті…

            На збір коштів є кілька тижнів – максимум місяць.

            Встигнемо?

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Лядова Юри.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02