Новини / Вівторок, 22 жовтня, 2013

Тарас Артишко – підтримайте будь ласка!

Тарас Артишко продовжує лікування. Позаду 5 блоків хіміотерапії, сьогодні 6 день після блоку і аналізи стрімко починають падати, а низькі аналізи для Тараса – це герпес, стоматит і повна відсутність апетиту…

            Тарас нічого не їсть ще зі вчора, і апетиту нема, і весь рот вже в ранках – довелось замовляти довенне харчування Кабівен центральний, якого, нажаль, не виявилось у Львові, та 5 упаковок вартістю 2000 гривень вже їдуть до нас з Києва. А щоб здолати герпес потрібен Зовіракс -  6 упаковок по 5 флаконів ще на 2400 гривень.

            На завтра нам потрібно 4400 гривень, а зібрано для хлопчика наразі лише 400. Ми дуже просимо допомогти нам оплатити харчування і ліки для Тараса.

            Хлопчик дуже важкий, мама вже кілька днів прокидається з думкою «Ну, може, сьогодні, вже буде легше?». А легше не стає, і не стане, поки не піднімуться аналізи. А підніматись вони почнуть десь так дня з дванадцятого, грубо кажучи – через тиждень. І цей тиждень треба якось протриматись…

            Будь ласка, допоможіть оплатити Кабівен і Зовіракс. Попереду у Тараса ще один блок і протокол. Резерви сімї давно виснажені, а лікуватись ще довго.

            Тарасу дуже потрібна наша допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Артишко Тараса.
 
Координатор адресної допомоги   
Марина Анісімова 050 370 90 02