Новини / П'ятниця, 22 листопада, 2013

«ІТ Миколай 2013»!

            Минулого року наш фонд спільно з львівськими ІТ компаніями проводив акцію «ІТ Миколай 2012», метою якої було зібрати кошти на медичне обладання для Зухідноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, а результатом став лазер для цитофлуориметра (приладу, який діагностує лейкози), що був придбаний за 106000 грн. Акція набула поширення, і протягом 2013 року тривав Благодійний мистецький аукціон, який зібрав кошти на апарат штучного дихання в дитячу реанімацію вартістю 270000  грн.

            Таким чином, працівники львівських ІТ-компаній започаткували дуже гарну традицію – допомагати тим, хто цього потребує у святковий і не тільки час. А хто потребує більше, ніж діти, які захворіли і яким треба швидко-швидко виздоровіти?

            Знову наближається свято Миколая. Ні в кого не виникало сумнівів, що цього року в нас буде «ІТ Миколай 2013» – ми знову оголошуємо збір коштів на обладнання, яке рятуватиме дітям життя і допомагатиме бути здоровими. А працівники ІТ компаній знову покажуть, що невеличка участь кожного може творити велике добро, яке не залишить байдужим нікого.

            Отже, цього року ми збираємо кошти на два датчики для УЗД-сканерів:
1 - Конвексний датчик Type 8801 Convex Transducer 3-5MHz для УЗ-сканера B&K Medical 2102 Hawk -  вартістю 115 000 гривень.
2 - Лінійний датчик L12-5 Broadlend Linear Array Transducer для УЗ-сканера Philips HD 11XE Ultrasound System - вартістю 120 000 гривень.
            Обидва датчика потрібні для обстежень дітей з онкодіагнозами. Конвексний датчик для УЗ-сканера B&K Medical потрібен для пацієнтів гематології, він дає можливість обстежувати внутрішні органи. Це датчик був у лікарні, але, нажаль, вже вийшов з ладу.

            Лінійний датчик для УЗ-сканера Philips потрібен для онкохірургічних хворих, він дає можливість обстежувати м’які тканини та лімфовузли, його не було в комплекті, апарат був куплений без нього, а він дуже і дуже потрібен.

            Загальна сума збору 235 000 грн!

            Акцію вже підтримали понад 20 львівських компаній, скриньки для пожертв вже розміщені в офісах Lohika, EPAM, N-iX, SoftServe, Rebbix, Eleks, Artfulbits, Malkos, OnApp UK2Group, GlobalLogic, Nravo, Skelia, ABTO Software , Symphony Solutions, Intellias, Perfectial, Limelight Networks, Taran Studios, Componence, Ericpol, Агромарк Юкей, Львівське представництво ТНТ.

            Приєднуйтесь! Кожна пожертва допоможе придбати необхідне обладнання, ще ви можете допомогти, підтримавши сторінку акції у Фейсбуці та поширивши інформацію.

          Також можна переказати кошти на реквізити фонду, вказавши в призначенні «Добровільна пожертва, ІТ-Миколай»).          

            Починаємо!

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02