Новини / П'ятниця, 22 листопада, 2013

Крапковий розпис та шпоновані скриньки!

Підготовка до заняття цього тижня пройшла під девізом «Збери колекцію скриньок-проведи заняття», адже мали змогу пройти квест із пошуком шкатулочок по багатьох магазинах для творчості. На щастя, було зібрано необхідну їх кількість, завдяки чому заняття із розпису скриньок у крапковому стилі таки відбулось. Для цього дітям пропонувалось використати акрил та контури. Мотив малюнку – наші фантазери обирали самі.

           

           Отже, розпочнемо із гематології.                                                               

           

            Під час розпису скриньки Іллюшка Пустовіт  точно був думками не у лікарні, а розрізав хвилі океану за штурвалом власного корабля. Робота вийшла дуже атмосферною та цікавою!

            

            Чудовим настроєм із нами усіма поділилась цієї суботи мила та сором’язлива Ілонка. На скриньці дівчинка зобразила свій улюблений мотив – квіточки.

             

          У наборі на відділення була лиш одна скринька у формі сердечка, і я догадувалась, хто її обере. Цією дитиною стала  Марічка Кінаш. Адже, вона дуже любляча та сонячна дівчинка. Прикладом першого є обрана форма основи, а другого – зображене на ній.

            

            Тарас Артишко був настільки зайнятий розписом і так ретельно працював із контурами, що й не мав часу й голови підняти:).

            

            Ромчик Перцев вразив нас своєю майстерністю та уявою. Хлопчик вже задумався про новорічно-різдвяні подарунки та намалював ялинку. Скринька Ромчика перейнята святковим настроєм. Робота вийшла дуже гарною!

            

            А чому б не намалювати на шкатулоці ведмедика? - вирішив Владик.  Одразу ж так і зробив. Власну ідею втілив у життя дуже вміло. І до речі, сором‘язливий хлопчик нарешті захотів сфотографуватись для статті! Ура:).

            

            А Віка Рубаха вирішила оформити власну скриньку у абстрактному стилі. Оригінально:).

          

            Ну і що, що скоро зима, якщо настрій сонячний і теплий! Подумав Олежик і зобразив на скриньці літню галявину.

           Крапковий розпис сподобався і діткам із хірургії. Якими ж вийшли їхні роботи дивіться далі.

          

         Не зважаючи на кепське самопочуття, активну участь на занятті прийняла Софійка Єфіменко. Більше того, дівчинка не просто малювала, а чудово розписала шкатулочку, зобразивши на ній тендітного метелика. Нашій Софійці постійно потрібні чоловіки-донори із 4(+) групою крові. Будемо дуже вдячні за допомогу!

          

          Василько Садовський був увесь у творчості, такими ж були його руки і все довкола:). Хлопчик намалював за допомогою контурів сердечко і був дуже задоволений власною роботою!

          

          Красивим орнаментом вирізняється робота Андрійка та його мами. Все виконано акуратно, а зображені елементи нагадують  індійські огірочки-пейслі.

         

        Сергійко зобразив на своїй скриньці великого та об’ємного метелика. Вона вийшла дуже гарною!

        

       Коля довго не вагаючись, вирішив намалювати на шкатулці ящірку. Вибір – ризикований(тому що, як-не-як, малюнок не простий), та хлопець прекрасно впорався із поставленим перед собою завданням і тепер його робота перейнята африканськими мотивами.

           

           Назарчик багатогранно оздобив скриньку, не залишивши не розписаною жодну її частинку.

            А ось іще шкатулочки, розмальовані нашими малятами.        

            

            

           

На жаль, фото із занять вийшли не чіткими, тому повністю розгледіти орнаменти деяких робіт дуже важко. Тим не менше, впевнено говоримо, що із завданням діти із Дністерської, 27 чудово впоралась!

 БФ"Крила надії"

тел.:240-76-13.