Новини / Вівторок, 26 листопада, 2013

«По краплині до життя»!

            14 листопада  2013 року активна молодь Львова за підтримки БФ «Крила надії» провели акцію по збору донорської крові «По краплині до життя» для онкохворих діток з ЗУСДМЦ та дітей з вродженими вадами печінки, які проходять лікування в Львівській міській дитячій лікарні.

            Учасники акції допомогли Іватьо Максимчику, Кулакевич Тані, Свірнюку Максимкові та Німасу Вадимчику. Ми щиро вдячні усім молодим людям, які зрозуміли, підтримали і допомогли одужанню наших діток!

            Також, серед  наших активістів знайшовся донор з рідкісною 4+ групою крові, який відгукнувся подарувати ще один день життя для Єфіменко Софійки з ЗУСДМЦ, адже дівчинці майже щодня  переливають кров та тромбоконцентрат.  

            Діти з такими важкими захворюваннями як онкологія та вроджені вади печінки потребують регулярних та частих переливань донорської крові та її компонентів (плазма, тромбоконцентрат), і тому потреба в донорах залишається актуальною завжди. Ми закликаємо усіх львів’ян долучитися до цієї акції. Не кожен має гроші, щоб допомогти фінансово, не кожен має ліки, щоб вилікувати дитину, однак, Ваша кров може подарувати комусь шанс жити і радіти новому дню. Тому, закликаємо всіх небайдужих людей допомогти сьогодні,щоб життя тривало й завтра!

            Координатор донорської підтримки: 0635930347 – Іра.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02