Новини / Середа, 27 листопада, 2013

Вітражні звірятка на Дністерській, 27!

«Я не знаю чи в мене вийде, руки труситимуться… Ну хіба лиш погляну як інші працюють…» Такі та схожі фрази можна було почути на початку цього заняття. І незважаючи на те, що вітраж - не проста техніка, невпевненість діток була марною. Вони й самі в тому переконались, коли взяли у ручки контури, а згодом і вітражні фарби.

 

Милими вийшли скляночки дітей із хірургії. Усі вони зобразили на власних роботах лісових звіряток із великими-привеликими оченятами!

                  

Зимова казка! Так можна назвати роботу Софійки Єфіменко. Лапатий сніжок, ялинка  і руденька лисичка  створюють дуже приємну, святкову картину! 

Олежик  неодноразово дивував нас своєю креативністю. Цієї суботи він знову показав, що має ще багато цікавих ідей. Так, ми пропонували для розпису  білочку і тут він ніби нічого нового не придумав, проте Олежик намалював свою тваринку, нічого не повторюючи із картинки-роздруківки!

                                

Спершу я побачила склянку, а тоді і автора вітражу. Та в мене не виникло жодних сумнівів щодо того, хто її розмалював -  все в жанрі жвавого та кумедного Василька.                       

Дем’янчик Бандурович - єдиний з діток, хто обрав для вітражу картинку котика. І, до речі, звірятко вийшло чимось схожим на самого хлопчика, який був дуже задоволений своїм шедевриком.      

                             

Завжди усміхнена Мартуся намалювала  пухнасту лисичку-сестричку та багато квіточок.  

 

 

             

Андрійко, Настя, Андрійко та В’ячеславчик  - на нашому занятті вперше та й вітражем ніколи не займались. Чого не скажеш, поглянувши на їхні роботи!                       

Симпатичні скляночки вийшли і у діток із гематології. Багато із них ще були під враженнями  попереднього тижня і крапкового розпису, тому малювали саме в тому стилі. 

        

 Ромчик Пернцев вирішив відхилитись від запропонованої теми, і продовжити ту, яку розпочав минулої суботи – новорічно-різдвяну! Цього разу він зобразив на виробі миле та симпатичне янголятко!

               Малювала у  власному стилі й Ілонка. Як і попереднього заняття чарівна дівчинка використала квітковий мотив.

              

             Дем‘янчик Гирич захотів видозмінити запропоновану нами лисичку, і перетворити її гепарда! Цікава ідея. Хоча може я помиляюсь, і малюк намалював лисичку у веснянках?:)

           

            Нікіта працював разом із Ромчиком Пернцевом. Думаю, щодо цього ні в кого не виникне сумнівів, варто лиш поглянути на їхні роботи:). Та маленький був під враженням теми минулого заняття «Крапковий розпис», тому стиль малювання обрав саме такий. Це в свою чергу відрізняє їхні малюнки між собою.

                

Літнім вийшов вітраж у позитивного Олежика. Особливу увагу у його картинці привертає яскрава та густа травичка.

Крапковим стилем розписав скляночку і Назарчик.  Хлопчик чекає-недочекається різдвяних свят, тому в своїй роботі ялиночку він вже одягнув у ялинкові прикраси!

Із усмішкою під час усього заняття працювали двоє на наполегливих дівчаток Віка Рубаха та  Роксоланка.

Іллюшка Пустовіт не встиг довершити власну роботу, та знаємо – усе попереду!

А ось ще вітражні розписи діток із гематології.

Вкотре  заняття пройшло у позитивній та теплій атмосфері! І хоч воно було зовсім недавно, ми вже з нетерпінням чекаємо наступної суботи!

БФ"Крила надії"

тел.:240-76-13.