Новини / Середа, 11 грудня, 2013

Готуємось до свят:).

Вартувало лиш зимі прийти на наші вулиці та календарі, як ми одразу ж взялись за проведення зимових занять. Як це традиційно повелось, почали святкову тематику із виготовлення новорічних відкриток. Адже наші дітки дуже турботливі, завжди раді подарувати близьким теплі побажання.

                

Створення листівок  сприйняли на «ура» діти із гематології. Не встигаєш обернутись, як у їдальні черга за матеріалами:).

Цієї суботи в Іллюшці Пустовіті пробудився справжній скрапбукер! Хлопчик разом із мамою чудово поєднав між собою велику кількість матеріалів, при цьому не перейшовши межу у декорі. Просто все, що не вмістилось на першій відкритці, знайшло місце на другій:).

Часто від хлопців підлітків можна почути щось на зразок: «Я, що маленька дитина, аби творчістю займатись?А навіщо це мені?» і т.д. Та на превелику радість ці фрази лунають не від усіх. Ось наприклад, комунікабельний Сашко залюбки взявся за виготовлення листівки, яку прикрасив двоколірною ялинкою.

Цієї суботи  Анара, швидше за все, надихнули погодні умови, що вирували у Львові. Тому що снігопад, що був на вулиці під час заняття, хлопець зобразив і на власних відкритках:).

              

Ніжними та симпатичними вийшли листівки Віки Рубахи. Вона зробила аж три таких. І в кожну вклала душу, адже вони призначені для найдорожчих людей.

Тендітна Марічка Кінаш довго думала–гадала чим же прикрасити відкритку і вирішила, щоб нічого не пропустити найкраще застосувати весь запропонований декор. Вийшло дуже навіть цікаво!

Напевно, чи не найулюбленіша справа для Ромчика Пернцева – це дарувати іншим свою увагу та тепло! Так що заняття із виготовленням листівок  для нього - саме те що треба:). Ромчик зробив гарну відкритку і знову поділився із нами своєю чарівною усмішкою.

Назарчик дуже активно взявся за створення листівки. Що не дивно, адже хлопчик дуже енергійний та бадьорий. Такою динамічною вийшла і його робота.

Під час цього заняття Нікіта приглянув собі дирокол, що вирізає зірочки. Завдяки цьому він незвично оздобив відкритку, а сам аркуш став схожим на сніжинку-витинанку.

Роксолана прикрасила листівку не лишень готовим декором, а й самостійно вирізаними фігурами незвичної форми:).

Заняття цього тижня у відділенні хірургії перенесло нас на декілька років назад, коли у їдальні збиралось багато дітей, які без зупину посміхаються та жартують. Ось, нарешті знову тут відбулось щось подібне:).

 

Як завжди неординарною та дуже креативною була цієї суботи Софійка Єфіменко. Розбігаються очі, коли дивишся на її новорічні відкритки, адже кожен сантиметр робіт переповнений цікавими ідеями!

Як кажуть волонтери фонду, спершу Лук’янчик був зовсім не в гуморі, та творча робота його дещо взбальорила! До речі, хлопчик – вперше на нашому занятті, тим не менше працював на рівні із «ветеранами» творчих. Молодчинка!

Цікавою вийшла привітальна листівка у Андрійка. При використанні великої кількості деталей, він вміло їх поєднав між собою, дотримавшись при цьому золотої середини у кількості.

Красиві відкритки із ялинками зробили Іринка та Надійка. Побачивши велику кількість матеріалів для декору дівчатка не розгубились і обрали саме ті, які на їхню думку, будуть найбільше пасувати до їхніх виробів.

Дуже красиву новорічну листівку виготовив і Михайлик.

Щиро дякуємо поліграфічній фірмі «Pridemedia» за незліченну кількість картону:), пані Ірині та пані Галині за картон та декор для виготовлення новорічних листівок! Саме завдяки Вам  це заняття відбулось і принесло на обличчя наших діток багато усмішок:).

БФ"Крила надії"

тел.:240-76-13