Новини / П'ятниця, 17 січня, 2014

Софійка Пирожак - нам знову потрібно харчування!

Софійка Пирожак передає вітання з Новим роком та Різдвом і дякує всім, хто допоміг їй пережити ці свята!

    

        Завдяки Вам вже пів року Софійка забезпечена спеціальним харчуванням. Щодня вона з’їдає 1 літр Фрезубіну і 87 грам Кальшейку – це єдина їжа, яку може засвоювати дівчинка.

            Щомісяця на харчування та памперси йде близько 4-4,5 тисяч гривень. Окрім цього батьки ще купують цілу купу супутніх ліків, частину з яких доводиться везти з-за кордону.  Тому така допомога є дуже суттєвої для простої української сімї.  

            Завдяки Вам Софія має що їсти до 25 січня. Та за тиждень знадобиться наступна партія харчування і памперсів. Зараз для Софії зібрано 1941 гривня, а на купівлю 32 упаковок Фрезубіну, 4 упаковок Кальшейку і 6 упаковок памперсів знадобиться 4355 гривень. Потрібно зібрати ще 2414 гривень до наступного тижня.

            В понеділок вже потрібно оплатити Фрезубін, щоб він приїхав вчасно – це 2915 гривень. Та і все решта також потрібно замовити в понеділок-вівторок, однак коштів на оплату наразі нема…

            Щиро дякуємо всім, хто підтримує дівчинку, окрема подяка працівникам компанії "Інтелліас", що зібрали для Софії ще 1169 гривень. Однак ми знову просимо  всіх небайдужих людей допомогти Софійці! Альтернативи спецхарчуванню просто намає, як і памперсам, адже дівчинка не обслуговує себе сама. Без нашої допомоги перспективи у Софії зовсім безрадісні…

            Дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02