Новини / Четвер, 13 лютого, 2014

ДАКТІНОМІЦИНОКАТАСТРОФА

Хотілось би потішити вас хорошими новинами, але на жаль... У нас ДАКТІНОМІЦИНОКАТАСТРОФА !!!!

            Що це означає? Це означає, що у нас закінчився дактиномицин. Повністтю. Весь. І на Україні його нема і не буде, навіть на чорному ринку закінчився. А купити десь інде його ой як непросто, бо є він в аптеках наразі лише в Німеччині і відпускається лише по рецепту німецького лікара... А найгірше, що зараз у нас лікується 8 дітей яким потрібен цей препарат. Якщо він буде, то у цих дітей є шанс на щасливе майбутнє, але якщо ні.... Мене жахає, що буде як ми не зможем його дістати.
            Сьогодні у відділенні ще спокійно, бо мами ще не знають про нашу біду і звикли, що ми завжди їх забезпечували, але з понеділка ми почнемо їм відмовляти. Відмовляти, знаючи, що наша відмова - це смертельний вирок їхнім дітям.
Я не знаю, що мені зробити, як достукатися до тих хто може змінити цю ситуацію. Я насправді не знаю куди ще стукатися, бо пошук того препарату, то дуже складний квест з багатьма невідомими.
            Потрібно знайти лікара німця, який готовий ризикнути своєю ліцензією, заради невідомих йому українських дітей і виписати рецепт, або знайти аптеку, яка погодиться продати препарат за українським рецептом. Потім знайти кошти, бо це теж головний біль в наших реаліях, адже в країні революція, до хворих дітей майже нікому нема діла, резерви фонду вичерпані за останні місяці та й не можем ми платити в іноземну аптеку з фондівсього рахунку. Тож для оплати потрібна виключно готівка, яку ще теж пошукати, адже валюту зараз важко купити. Вартість флакону 22 Є. а треба мінімум 30 флаконів, тож поттрібно 660 Є, причому вже, щоб вони у нас лежали і при будь якій нагоді ми були готові оплатити за препарат.
            Якщо ви готові нам допогти :
мій телеофон 050-430-71-88 Наталя, готова підїхати у будь яку точку Львова у зручний для вас час
            Також у суботу я буду в Києві і зможу там зустрітися з усіма бажаючими.
            Якщо ви готові допомогти фінансово також є номер карти в приватбанку 5168 7420 6198 7834 отримувач Ліпська Н.С. (директор фонду), це окремий картковий рахунок, який буде використовуватися виключно для оплати ліків , котрі ми купуємо за межами України.

Ліпська Наталія
директор БФ "Крила надії"