Новини / Середа, 12 березня, 2014

Весна, квіти та повітряні кульки:).

Нарешті прийшла така довгождана весна, і принесла із собою нові мрії, теплі думки та усмішки на наші обличчя! До цієї події ми із дітками із гематології та хірургії Львова підготувались заздалегідь і вирішили створити багато квіточок. Квіти, як це у нас традиційно повелось, виготовлялись із креп паперу. А як усе відбувалось читайте далі.

Ох і весело зустріла нас цієї суботи гематологія -  ремонтами:). Тому роботу на творчому занятті було дещо ускладнено, але воно пройшло у веселій атмосфері і всі охочі зробили як мінімум по одній квітці.

Максичик Гонський постійно виправдовує своє прізвище:). Адже все що він робить і розповідає, викликає усмішку. Ось такий він кумедний малюк:). Цього заняття Максимко встигав і за комп’ютером посидіти, і порізати креп-папір і дати чіткі настанови щодо виготовлення квітки волонтеру Володі. Коли виросте, точно буде успішним керівником:).

А ось його сусідка по палаті Аліночка усе хотіла робити сама! Виготовивши першу квіточку, вона чомусь вирішила, що в неї не вийшло гарно. І це при тому, що троянда получилась дуже незвичною та цікавою. Незважаючи на невпевненість, Аліна не опустила руки і продовжила роботу, завдяки чому кожна наступна квітка була ще кращою за попередню. Справжня молодчинка!

Цієї суботи я мала змогу познайомитись із Генадієм. Дуже хороше враження склалось про хлопця: дотепний, комунікабельний та життєрадісний! У створенні квітки, на жаль, участі не брав, бо значну частину уваги відвертав такий улюблений багатьма дітьми ком’ютер:). Тому за справу взялась його мама. Із завданням впоралась дуже вміло.  

Богданка Ковч створила одну трояндочку. Бо не так і просто було їй скласти квітку«до купки». І хоч робила усе із усмішкою та гумором, сказала, що одного такого непростого досвіду їй достатньо:).  І до речі,  робота у неї вийшла дуже гарною!

Пишну і красиву троянду зробила і сонячна Вікуся Рубаха:).

                                                                                                                   

Чудово попрацювала і ця красуня. Дівчина, хоч і вперше прийняла участь на нашому занятті, проявила себе дуже добре. Більше того, їй так сподобалось, що вона вирішила продовжити творчу справу і опісля заняття.

У чудовій атмосфері проходило творче заняття й у відділенні хірургії.

Оточений зі всіх сторін квіточками був цієї суботи Василько Садовський:). Біля нього можемо побачити багато влансоруч виготовлених, квіточку-кульку, і вазоночок!

Беззаперечними рекордсменами у кількості створених квіток стали Андрійко Мізун та Андріана. І що найважливіше кількість, ані трішки не вплинула на якість! Так і тримати!

Багато діток не захотіло фотографуватись, тому зараз закинемо фото тільки із їхніми квітками. І до написаного додамо, що всі вони всі молодці і чудово попрацювали!

Дякуємо дівчинці Деркач Катрусі, яка вже не в перше допомагає фонду. Цього разу Катруся захотіла подарувати маляткам красиві кульки, які принесли їм ще більше відчуття приходу весни і усмішки на обличчя:).

БФ "Крила надії"