Новини / Вівторок, 25 березня, 2014

Львівські новини – про всіх по трошки.

У Львові проходять лікування кілька діток, яким зараз вкрай потрібні ніби і невеликі кошти, але їх немає зовсім, і тому просто біда… Саме про них я і хочу розповісти.

            Перша з них – Попіль Соломійка. Дівчинка вже рік в лікарні, але «нашою» стала зовсім недавно, Соломійці рік не могли встановити діагноз, лише два тижні тому їй діагностували гостру недиференційовану лейкемію, яка зустрічається досить рідко і лікується досить важко.

            Соломійці постійно потрібен Флуконазол, якого немає у лікарні. З одного боку, 50 гривень за флакон – не дуже багато, але наразі потрібно 15 флаконів, вже тиждень батьки купують його, і не відомо чи цими 15 флаконами все обмежиться.

            Дівчинці потрібно 750 гривень на 15 флаконів Флуконазолу.

 

            Наступний - Петрик Юрчик, наш давній знайомий, який закінчив лікування. Тепер Юрчик приїжджає лише на обстеження. Однак, все не так райдужно, як би мені хотілось розповісти. Пухлинка у Юрчика в важкодоступному місці, в самому стовбурі. Він пройшов курс хіміотерапії і променеву, оперувати його ніхто не взяв. Зараз батьки возили документи в Москву, відповідь та сама – чекати і дивитись…

            Минуло три місяці з попереднього обстеження, і завтра у Юрчика планове МРТ, яке має показати, що там відбувається в маленькій голівці. Вартість обстеження лише 950 гривень, та їх, нажаль, нема. Тому, ми дуже просимо допомогти нам оплатити таке необхідне обстеження для Юрчика.

 

            Ще один хлопчик – Полуситок Павлик, якого ми досі не змогли сфотографувати через те, що він в реанімації. Павлику потрібне спеціальне довенне харчування Нутріфлекс ліпід, вартістю 402 гривні за упаковку. Потрібно наразі три упаковки – це 1206 гривень. Зібрано для Павла 306 гривень, бракує ще 900.

            У Павлика Нефробластома лівої нирки з метастатичним ураженням легень. Якщо він зараз викарабкається – у хлопчика є всі шанси на одужання, оскільки з цим діагнозом наші лікарі мають багато досвіду і багато пацієнтів, які потім роками приїздять лише на обстеження. 

            Але зараз головне для Павлика вийти з реанімації, адже поки він важкий, про хімію не може йти і мови, а без хімії пухлина завжди починає рости… Павлику дуже потрібне довенне харчування, більше нічого він не засвоює. Поки що три пакети – далі буде видно. Ціна питання – 900 гривень.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для П.І.П. дитини.       

П.С. Ми дуже вдячні всім вам, хто підтримує наших дітей і навіть в скрутні часи знаходить час і можливість допомогти. Ви не уявляєте, як багато ваша підтримка значить для батьків та хворих діток, для лікарів, яким є чим продовжувати лікування, а часто і ми  спимо міцно лише тому, що хтось з підопічних вчасно заступив на хімію ))

            Дякуємо вам!

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02