Новини / Вівторок, 01 квітня, 2014

Весняний скрапбукінг:)!

Не за горами весняні свята, а отже і час привітань та маленьких подарунків:). Для таких подій завжди будуть актуальними листівки, створені від щирої душі. Власне над їхнім виготовленням і працювали дітки із гематології та хірургії Львова цієї суботи.

               

               Розпочнемо статтю з  гематології,  де маленькі творці зробили чудові вироби.

                

Сергійко - просто золота дитина, адже завжди дбає про інших. Це проявляється у всьому, що він робить.  Візьмемо до уваги хоча б те, що всі свої витвори Сергійко  дарує іншим: квіточку та браслетик  - сетричці,  листівочку виготовив для дідуся. Йому точно буде дуже приємно, адже вона   - надзвичайно гарна!

За що б не взялась Соломійка Попіль, її робота повинна бути виконанана у певному стилі чи бути витриманою у певній концепції:). А  підтвердженням цих слів стають патріотичний браслетик та витончена та ніжна відкритка.

Катруся створила милу листівку, чудово поєднавши в ній велику кількість декоративних елементів.

Хоч і без сильно хорошого настрою, та все ж взявся за роботу Тарасик Артишко. І зробив доволі цікавий виріб!

Насиченою яскравими кольорами та деталями вийшла листівка у Богданки Ковч. Ох, як же пощастить тому, кому її подаруюють).

А ця листівка справа креативних рученяток маленької Ляночки!

Під час творчого заняття Миколка не лишень листівку виготовляв, а й зайнявся простеньким орігамі. Хлопчик склав велетенську кумедну шапочку із аркуша та, на жаль, посоромився в ній фотографуватись:).

А ці два сонечка часу не гаяли і встигли створити  аж по дві відкритки!

Давненько у хірургії не відбувалось жвавого заняття, яке зібрало б у їдальні багато діток. До цієї суботи:). Всі були дуже активні, чудово комунікували між собою та добре попрацювали.

Василько Садовський - спец у творчих справах, а особливо виготовленні листівок. Тому й впорався з завданням із притаманною йому легкістю та швидкістю.

І хоч пишу про Настусю  фактично вперше, дівчинку знаю вже більше року. Вона вірна прихильниця наших творчих занять, але відвідувала їх поверхом нижче, а точніше у педіатрії. Просто опісля пересадки нирки, дівчинці знову довелось "лягти під ніж" і  "перекочувати" у хірургію. Працювала Настя, як завжди, активно та з усмішкою на обличчі:). 

Марія разом із мамою виготовила дві несхожі між собою і дуже гарні листівки.

Ця майстриня дбайливо обирала кожну деталь роботи, що одразу ж і видно, адже вони  гармонійно доповнюють одна одну. Тому відкритка вийшла дуже симпатичною!

А цей хлопчик не використав жодної квітки, показавши при цьому, що виріб може бути гарним і без великої кількості декору. Все - геометрично, просто та водночас цікаво.

Іще роботи діток із хірургії, які також чудово попрацювали на занятті і створили по весняній листівочці.

Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду з призначенням платежу:  Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

               БФ"Крила надії"