Новини / Четвер, 03 квітня, 2014

Ми це зробили! ІТ-Миколай 2013 – підсумки.

Отже, підводимо підсумки благодійної акції «ІТ Миколай 2013» яку вже другий рік поспіль наш фонд проводить спільно з львівськими ІТ компаніями.

            Цього року ми збирали кошти на УЗД-датчики для діагностичного кабінету ЗУСДМЦ, де обстежуються маленькі пацієнти з онкозахворюваннями, та придбати змогли значно більше. Але, про все по порядку :)

            Незважаючи на події в країні, завдяки всім вам, цього року нам вдалося зібрати 150065 гривень! Це було дуже приємно, що навіть у розпал революції наші маленькі друзі не відійшли для вас на другий план – і ми безмежно вдячні за це всім вам і кожному з вас! 

  

            Другим приємним моментом стало те, що ми знайшли датчики значно дешевше, ніж розраховували спочатку. Таким чином два датчика – конвексний і лінійний – обійшлись нам  у 92400 гривень і 31 січня 2014 року вони переїхали у лікарню. Поки оформлялись документи, пан професор встиг обстежити першу пацієнтку і доповів, що датчики функціонують прекрасно!


            Відтоді на цьому апараті щоденно обстежуються діти з пухлинами і ці обстеження дозволяють лікарям відстежувати найменші зміни, що відбуваються у внутрішніх органах, м’яких тканинах та лімфовузлах маленьких пацієнтів, реагувати на них і призначати дітям адекватне лікування. А адекватне лікування для наших дітей – це шанс на одужання, і цей шанс їм подарували саме ви!


            Після купівлі датчиків у нас залишилось 57 665 гривень і наступним кроком стала купівля трьох ультра-фіолетових шаф – маленьку у маніпуляційну хірургії та  дві більші з прозорою кришкою в операційні  – вартістю 12 848 гривень.

 

            Ці УФ-шафи дозволяють тижнями зберігати хірургічний інструмент стерильним, вони дуже місткі і зручні. Але по-справжньому ми оцінили їх значення, коли нову шафу поставили поряд зі столом, де стерильні інструменти зберігались раніше – звичайний стіл, накритий пеленкою –  ви всі бачили такі в стоматологічних кабінетах. Тепер, завдяки вам, для нашої хірургії та операційних це вчорашній день!

 

            Решту суми ми витратили щоб здійснити мрію персоналу відділення гематології про нові ліжка. Нами було закуплено 10 функціональних ліжок, 10 матраців на них і 5 тумбочок для наших малюків у гематологію. Все це обійшлося нам в 44 645 гривень.      


            Нові ліжка давно були і нашою мрією, адже малюки проводять на них дуже багато часу і якщо ми не можемо полегшити лікувальний процес, то хочеться зробити його хоча б максимально комфортним. Тепер, завдяки вам, у 10 палатах, які, до речі, якраз після ремонту, стоять гарні новенькі ліжка, з новими зручними матрацами, а 5 з них – ще й з новими тумбочками :) І це також ви!

            Цьогорічний ІТ-Миколай приніс багато подарунків дітям у лікарнях і ми, лікарі, медсестри, батьки і маленькі пацієнти безмежно вдячні всім його помічникам!

            Ви найкращі!


Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02