Новини / Понеділок, 14 квітня, 2014

Пирожак Софійка – разом легше!

Вже 9 місяців ми знайомі з Софійкою Пирожак, і вже 9 місяців дівчинка отримує систематичну допомогу від нашого фонду.

           За цей час ми придбали для Софійки 249 літрів Фрезубіну, 35 упаковок Кальшейку, 32 упаковки різних підгузок на суму понад 32000 гривень – все це стало можливим завдяки вам та вашій небайдужості. Ще три великі упаковки памперсів і 11 упаковок кальшейку передала Мія – за них Софійка також надзвичайно вдячна!

            За ці 9 місяців дівчинка трошки поправилась, трошки виросла і стала трошки більше їсти :) Ми дякуємо всім, хто допомагає Софії, адже дівчинка з тих особливих дітей, про яких дуже боляче просто знати, що вони є, і не кожен наважиться пустити таку дитину в своє серце… Напевно саме тому ваша допомога є безцінною, так само як і посмішки цієї особливої дівчинки :)

            Ми дякуємо всім вам за допомогу, і дуже просимо не оминути Софійку своєю увагою і цього разу. За 10 днів наступна закупка і нашій дівчинці знадобиться ще 32 літри Фрезубіну, 4 упаковки Кальшейку і 7 упаковок підгузок Ліберо «7». А от ціни за останній місяць виросли майже в 2 рази… Фрезубін коштує 150 грн за упаковку, Кальшейк – 340 грн, підгузки – 130, і тепер щоб забезпечити Софійку на місяць всім необхідним – нам потрібно 7070 гривень. І це по сьогоднішнім цінам, а сьогодні в нас зібрано лише 459 гривень.

            Будь ласка, допоможіть забезпечити Софійку харчуванням і підгузками. Нажаль, зараз важко всім, і всі ми в чомусь собі відмовляємо – відкладаємо якісь покупки, переносимо поїздки, однак дехто не може відкласти свої витрати на потім, бо вони є життєво необхідними сьогодні. І у Софії якраз такий випадок.

            Дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02