Новини / Вівторок, 06 травня, 2014

Василинка Магурчак – допоможіть оплатити Віфенд!

            Терміново потрібна допомога для Магурчак Василинки з гематології ЗУСДМЦ. Дівчинка проходить інтенсивну хіміотерапію і зараз бореться з грибковою інфекцією. Власне, курс Віфенду майже позаду – залишилось оплатити останній флакон. Ну, і сподіватись, що наступні блоки пройдуть легше. Однак, оскільки «грибок» дався взнаки вже, нажаль, є імовірність, що протигрибкові знадобляться і на наступних блоках…

            Препарату на даний час у відділенні немає – батькам доводиться купувати його самостійно, що вони і зробили, 6 флаконів вартістю майже по 2000 гривень за один  придбала родина, ще один зміг оплатити наш фонд, сьогодні потрібно оплатити останній флакончик вартістю 1920 гривень і коштів зовсім немає.

            Василинка дуже цікава дівчинка, дуже любить бавитись ляльками, має цілу колекцію Барбі, що називається – до кольору, до вибору :), дуже любить молодшого братика і успішно куховарить на пару з мамою, при чому, якщо вірити маленькій принцесі (а хіба принцесам можна не вірити???) – борщ і вареники у неї смачніші за мамині :)

            Будь ласка, допоможіть Василині здолати хворобу. Зараз дівчинці дуже потрібна наша підтримка!

 

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Магурчак Василини.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02