Новини / П'ятниця, 16 травня, 2014

Софійка Пирожак.

До сьогоднішньої новини мені знову хочеться дати фото, з якого почалась Софійчина історія для нас. Ні, в нас достатньо фотографій Софійки, пан Євген регулярно їх надсилає. Та вчора, 15 травня, виявляється, був міжнародний день мукополісахаридозу, і мені знову стало сумно від того, як багато людей залишаються наодинці з хворобою і багатьох з них навіть немає кому підтримати, не те що допомогти…

            Звісно, у Софії ситуація дещо краща, у неї прекрасні батьки, які люблять її і дбають, їй допомагають дуже багато благодійників, вона не є покинута напризволяще, та навіть пропри це все, стан дівчинки важкий і вона потребує неабиякої уваги. 
            Коли ми розміщали першу новину, ми дуже боялись, що не зуміємо донести до вас Софійчину історію, не зможемо зібрати кошти, не зможемо допомагати. Та ми помилились. Багато людей відгукнулося на біду маленької дівчинки, закутої у кволе тіло, яка не може ні пересуватись самостійно, ні обслуговувати себе, ні спілкуватись…
            Вашу допомогу цій сім’ї неможливо переоцінити. Близько 4000-4500 гривень щомісяця на Фрезубін та памперси – це багато для звичайної родини, але справа навіть не в грошах, адже увагу, турботу, любов неможливо виміряти, а вібчуття, що ти не один допомагає долати будь які труднощі!
            Ми щиро дякуємо усім вам! Дякуємо від себе, від батьків, від самої Софії – я впевнена, вона знає, що ви всі є у її житті :) І ми знову просимо допомогти забеспечити Софію спецхарчуванням і памперсами на наступний місяць.
          
 
 
 
           На купівлю 32 упаковок Фрезубіну та 7 упаковок підгузок Ліберо «7» нам потрібно 4520 гривень. З вашою допомогою зібрано 1593 гривні. Бракує 2927. Харчування вистарчить до середи наступного тижня, а в понеділок приїде замовлена нами партія і протягом 2-3 днів нам потрібно буде її оплатити.
            Будь ласка, не залишайте Cофійку без уваги.
            Вона дуже потребує нашої підтримки

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02