Новини / Середа, 28 травня, 2014

Квілінгові аплікації:).

Мистецтво квілінгу своїми коренями сягає часів Давнього Єгипту та Китаю. Не втратило воно своєї популярності і сьогодні, ставши ще більш доступним для кожного охочого. Не оминають квілінг увагою і наші діти, що також добре знайомі із цією технікою. Проте на занятті, що відбувалось цього тижня, були і ті хто взявся за неї вперше. Та незважаючи на рівень підготовки, з цим простим завданням впорались всі!

              

Розпочнемо із відділення хірургії.

Дуже корисною техніка квілінгу є для маленьких діток, і тих хто проходить період реабілітації(адже розвиває дрібну моторику). Останнє стосується Ясі, яка разом із мамою активно працює над собою опісля операції. Незважаючи на те, що маленькій було не просто, вона дуже старалась, тому в неї все вийшло! Молодець!

За тривалий час творчої перерви, на заняття нарешті завітав веселий, енергійний Віталік Лесюк. І вирішив створити мавпочку:). Для власної роботи обрав чудовий фон - африканський пейзаж. Так що вся картинка виглядає дуже гармонійно та продумано.

Люба разом із мамою – майстрині на всі руки. Всі їхні вироби завжди цікаві та гарні. Ось і цієї суботи вони були вірні власному стилю і створили яскравого жирафа, що радіє сонечку!

А цей хлопчик також підійшов креативно до роботи і зробив симпатичну жабку, що плаває у ставку. Та лишень виготовленням тваринки його квілінгова картинка не обмежилась, і він обвів водорослі золотим контуром.

А тепер переходимо до гематології та симпатичних робіт діток із відділення.

 Розпочнемо із тендітної та водночас дуже сильної дівчинки,  Марічки Кінаш. Незважаючи на ускладнення, погане самопочуття вона творить! І не аби-як, а вкладаючи в роботу душу! Наша Марічка - справжній боєць!

Не перестає нас дивувати творчими вміннями Віка. Ще не було такого заняття, аби вона не зробила чогось оригінального та дуже гарного. Ось, наприклад, цього тижня ми пропонували для створення різні тваринки, Віка ж вирішила зробити ведмедика, якого не було у роздруківках! Також дівчинка не пошкодувала часу на склеювання квілінгових полосочок, завдяки чому її тваринка - досить велика. 

Василинка Магурчак зробила маленький квілінговий шедевр - кумедного панду та багато чудових квіточок.

Веселим та різнобарвним вийшов жирафик у Захарчика. В принципі, у цього сонячного хлопчика  вироби іншими й не бувають:).

А сором'язливий Дмитрик зробив кумедну мавпочку.

Ось іще декілька робіт наших маленьких творців.

Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду з призначенням платежу:  Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

 БФ"Крила надії"