Новини / Вівторок, 03 червня, 2014

Африканська черепашка:)!

Незвичною тишиною зустріли нас цієї дощової суботи гематологія та хірургія Львова . Та надпис "Карантин" розставив все на свої місця: багатьох дітей відпустили додому, а тим хто лишився у лікарні бажано лишній раз не виходити із палати. Та незважаючи на це та непроглядну пасмурність, нам вдалось принести трішки тепла у ці відділення. А все завдяки запропонованій темі - ми малювали яскравих африканських черепашок, і прикрашали їх пофарбованим пшоном.

               

Діток, що залишитлись у хірургії можна було перелічити пальцях рук. Тим не менше знайшлось чимало охочих створити цікаву картинку.

Дуже плідно та креативно попрацював на цьому занятті Олежик Кордюк. Хлопчик не полінувався оздобити свою черепашку яскравими та різноманітними узорами, використовуючи при цьому не лишень гуаш, а й акварель. А ще завдяки ньому та його мамі, ми побачили наскільки дружнім є це відділення:по завершенню роботи мама Олежика взяла черепашку та пройшлась по всіх палатах аби показати колегам по творчості, що у них вийшло. Інші діти та мами також поділились своїми досягненнями:). 

Ми завжди знали, що Андрійко Мізун дуже активний хлопчик, якому майже не реально всидіти на одному місці. Та розповіді мами стали не лишень підтвердженням цьому, а й показали, що ми його ще й недооцінювали:). Візьмемо для прикладу історію, що трапилась недавно: варто було мамі на декілька хвилин вибігти із палати по справах, як Андрійко повністю віддався мистецтву і розписав пастелями не лишень аркуш, а й стіни та підвіконник. Залишається лиш дивуватися, як він до стелі не добрався:). А ось цієї суботи малий непосида був зайнятий іграми, тому мама зробила для синочка чудову аплікацію.

Андрійко, як і його тезка та сусід по палаті, Андрійко Мізун, не приймав участі на занятті. Проте творчу роль залюбки перейняла його мама. Хлопчику результат її роботи дуже сподобався:).

От що-що, а малювати Лук'янчик Полюга просто обожнює. Задля цієї місії навіть перегляд мультфільмів відклав на потім! 

Дуже старанно праювала над створенням черепахи Марійка. Картинка наповнена етнічними мотивами, тому вона і справді вийшла африканською.

У гематології діток було ще менше. Для них стало несподіванкою те, що ми все ж прийшли аби провести заняття. Тому малюки із відділення з радістю взялись за пензлики.

Соломійку Попіль просто не впізнати - завжди спокійна та чемна дівчинка цієї суботи була ледь не гіперактивна! Всюди бігала, багато говорила і просто не могла всидіти на місці. Раз навіть впала:). Ця активність була притаманна їй і у творчості. Солька все робила самостійно, і  одразу ж відхиляла , будь-які пропозиції допомоги. Поки дівчинка працювала над своєю черепашкою, ще одну зробив для неї наш волонтер Володя.

Віка - дуже акуратна та виважена у всьому, що стосується мисцетва. Тут вона обирає неклопітку манеру діяльності. Тому її вироби надзвичайно гарні та цікаві. Засмучує лиш те, що ми не встигли побачити малюнок завершеної черепашки. Впевнені, що все буде, як завжди, на найвищому рівні!

Робота Христинки чудове підтвердження виразу "Краса у простоті!". Дівчинка вирішила звести до мінімуму кількість узорів та декору пшоном, і завдяки цьому була тільки у виграші:).

Заняття проходило напередодні "дня захисту дітей". Ми про це свято не забули і принесли у відділення солодощі, які передала нам Аня із Горлівки. Дуже їй дякуємо за таку турботливість та небайдужість.

  Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду з призначенням платежу:  Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

 БФ"Крила надії"