Новини / Понеділок, 09 червня, 2014

Гікамтин для Андрійка Мізуна – допоможіть оплатити!

Андрійко Мізун проходить лікування у хірургії ЗУСДМЦ. Малюк пройшов 10 блоків хімії і променеву, бувало по всякому, та Андрійко вперто боровся – він надзвичайно жвавий, веселий і цікавий до всього хлопчик, безперечно таке прагнення жити дуже допомагає! Та коли малюк вже майже досяг фінішної прямої – хвороба почала прогресувати.

 

Останнє МРТ для всіх стало шоком… Та шоковий стан дуже швидко змінився повною мобілізацією зусиль батьків, лікарів та самого Андрійка і малюк знову розпочав курс хіміотерапії. Перший блок Андрійко переніс дуже важко – аплазія, дуже низькі лейкоцити… Ми щиро дякуємо всім вам, за те, що допомогли оплатити Філстим та протигрибкові, окрема подяка всім людям, що діляться кров’ю з нашими малюками і безпосередньо тим, хто здавав «тромби» для Андрійка!

Спільними зусиллями і з вашою підтримкою Андрійко викарабкався! Тепер малюк готовий продовжувати хіміотерапію і на завтра планується розпочати введення Гікамтину. Дві упаковки препарату вже замовлено. З вашою допомогою зібрано 1800 гривень, а на оплату препарату потрібно 5070 гривень.

Ми дуже просимо допомогти зібрати решту суми, адже з резервними  коштами зараз надзвичайно важко. Ні, благодійники не перестали допомагати – іноді нам навіть здається, що зараз, у такий складний час, нам допомагають навіть більше. Біда в тому, що ліків у лікарні немає. Віфенд, Філстим, Нутріфлекс, Осетрон, Флуконазол – це лише частина переліку, це без препаратів хіміотерапії… А діти, яким потрібен Віфенд або Філстим, чекати не можуть ніколи, доводиться вигрібати все, що є, і купувати.

Для Андрійка потрібно 3270 гривень, щоб ми могли оплатити препарат. А препарат потрібен на завтра.

Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Мізуна Андрія .       

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02