Новини / Понеділок, 09 червня, 2014

Тетянка Дзюба – і знову Віфенд!

Наша тендітна і водночас сильна дівчинка Тетянка Дзюба продовжує боротись з рецидивом – цієї весни дівчинка повернулась в гематологію ЗУСДМЦ. Таня пройшла перший блок протоколу і увійшла в ремісію.

 

Це прекрасна новина, значить, лікування діє, значить, буде пересадка, значить, у нашої красуні є шанс вилікуватись! І дуже хочеться радіти цій новині, та радіти, нажаль, ще не вдається, бо від суботи дівчинка в реанімації. 

Щиро дякуємо всім, хто допоміг оплатити для Тані Віфенд два тижні тому – ми сподівались, що 15 флаконів вистарчить, однак…  У Танічки почався запальний процес в печінці і проблеми з підшлунковою. Дівчинка вже нічого не може їсти тиждень, ми навіть встигли закупити їй довенне харчування, однак стало гірше і її перевели в реанімацію. І знову потрібен Віфенд.

Наразі призначили 10 флакоів, 6 з них змогли оплатити батьки – величезна подяка організаторам благодійного концерту в Трускавці, що зібрали для Тані 11000 гривень і Роману зі Львова, що передав для дівчинки ще 2000 гривень. Ці кошти, які так хотілось відкласти на майбутню ТКМ, наразі довелось витратити на Віфенд, і щиро дякуємо вам за те, що вони були!

Потрібно ще 4 флакони на суму 8000 гривень. Наразі на рахунку фонду для Тані зібрано 4000 гривень. Ми дуже просимо допомогти зібрати решту – ще 4000 гривень. Це потреба на сьогоднішній день, однак, оскільки Таня важка, Віфенд можуть продовжити, минулий раз знадобилось 15 флаконів. Ще 5 флаконів – це ще 10000 гривень, яких немає. Також, можуть знадобитись і інші препарати.

Ми дуже сподіваємось, що у Тетянки все буде добре. Вона надзвичайна дівчинка, їй легко вдається гуртувати навколо себе безліч прекрасних людей, які влаштовують благодійні виставки, концерти, акції аби врятувати її! Ми впевнені, що з такою підтримку Тетянка обов’язково переможе, однак зараз їй надзвичайно потрібна допомога, і фінансова, і моральна.

Мама Тані невідривно в лікарні, тато встиг поїхати на заробітки, та одразу був змушений повернутись і зараз живе між лікарнею і домом, возить ліки, донорів, готує їжу для своїх дівчаток, сім’я надзвичайно дружня і зараз всі вони живуть єдиною ціллю – врятувати Тетянку!

Будь ласка, допоможіть Тані!

 

             Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Дзюби Тетяни.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02