Новини / Середа, 11 червня, 2014

Дмитро Каптованець. Дихати – значить жити!

 

           Знайомтесь, Дмитро Каптованець. Дмитрик веселий, дружній, компанійський хлопець.  Любить малювати, займається шахами, мріє грати у футбол. У Дмитрика взагалі багато вподобань і мрій, та більшості з них на перешкоді стоїть діагноз – Муковісцидоз.             Все життя Дмитрика розписано по годинам – прийом ліків, масажі, інгаляції. Два-три рази на рік хлопчик лягає в лікарню на антибіотикотерапію. Та найбільше часу все ж таки займають інгаляції – від шести до девяти процедур щодня по 10-20 хвилин, кожні дві години. Без інгаляцій – ніяких шансів, адже мокротиння, що збирається в бронхах і легенях при Муковісцидозі, є густим і не відходить саме по собі.

            Зараз Дмитрик користується старим інгалятором, та при таких щоденних навантаженнях машинка вже сама ледь дихає… Цей апарат і так вірою та правдою відслужив 8 років, з того часу як хлопчик лікується у ЗУСДМЦ. Щоденні інгаляції – єдиний шанс для Дмитра дихати вільно, а інгаляції неможливі без спеціального апарата.

            Хлопчику терміново потрібен новий інгалятор, найкраще по співвідношенню «ціна-якість» таким дітям підходить Peri Boy. Вартість апарату 3200 гривень – це зі всіма знижками, які нам зміг зробити дистриб’ютор. Однак, коштів на його купівлю ні в нас, ні в батьків, які щомісяця купують цілу прірву супровідних препаратів, немає.

            Без інгаляцій Дмитро не зможе дихати, а значить – не зможе жити.

            Будь ласка, допоможіть придбати для хлопчика життєво необхідний апарат! Ціна питання – 3200 гривень.

            Дуже потрібна допомога!

             Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Каптованця Дмитра.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02