Новини / П'ятниця, 13 червня, 2014

Білошапко Ростик – все спочатку.

Дуже сумним виявився початок літа для нашого Ростика Білошапко. Хлопець повернувся в лікарню з рецидивом. Це стало важким ударом і для хлопця, і для батьків і для нас. Ростик тільки почав звикати до нормального життя і знову лікарняна палата і хімія.

            В лікарні Ростик вже два тижня, та інтенсивну хіміотерапію наразі ще не почали, бо у відділенні карантин. Ростика поклали в ізолятор, де наш хлопчик дуже сумує наодинці, і розпочали «легку» хімію, щоб хоч якось стримати хворобу.

            З понеділка карантин закінчується і хлопець розпочинає протокол. Препарати основної хімії для Ростика, на щастя, є у відділенні. Однак, Віфенд, Філстим потрібно буде купувати.

            Філстим буде потрібен вже з понеділка – 20 флаконів на весь протокол. Звісно, всі 20 не знадобляться одразу, але хоч 5 на перший тиждень потрібно мати, щоб спокійно розпочати лікування і бути готовими до обвалу лейкоцитів. А 5 флаконів – це 2650 гривень (530 гривень за флакон).

            Також, буде потрібен і Віфенд. Ростик великий, на курс буде йти 10-15 флаконів, а  це від 20 до 30 тисяч гривень (2000 гривень за флакон).

            Ну і попереду у Ростика пересадка, а родинного донора немає.

            Будь ласка, допоможіть Ростику пройти проти рецидивний протокол. Ми всі дуже сподівались, що все найгірше позаду, однак, маємо те, що маємо. Лікарі Ростика невиправні оптимісти – гадаю, з іншою життєвою позицією бути дитячим онкологом просто неможливо. Вони схиляються до думки, що це шанс для хлопця пройти лікування у дитячій лікарні, адже 30 травня Ростику виповнилось 17 років і через рік він потрапив би вже у дорослу лікарню, де і забезпечення, і відношення зовсім інше…

            Ми щиро дякуємо всім, хто допоміг Ростику пройти лікування перший раз і дуже просимо підтримати хлопця зараз.

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Білошапко Ростислава.
 
Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова 050 370 90 02