Новини / Вівторок, 17 червня, 2014

Бісерні деревця:)!

Протягом місяця ми проводили доволі спокійні, прості заняття, що не вимагали від дітей якоїсь особливої винахідливості, наполегливості та активності. Навіть трішки нуднувато стало… Ось ми і вирішили виготовити дерева з бісеру. Тому що для їх створення і справді треба неабияк постаратись та зосередити увагу саме на роботі, аби воно вийшло гарним та великим.

               

У хірургії цієї суботи було більш людно, аніж минулі 2 тижні. Відділення помаленьку ввійшло у звичний для себе активний ритм.

«У Люби із татом вийшло надзвичайне дерево! Навіть нам не вдалось би зробити такого!» -, сказала волонтер Галя про деревце Любочки Маркус та її тата. А передісторія була наступною: вони не хотіли працювати, бо в них «не вийде». Та наші волонтери вже звикли чути такі фрази, тому все ж прийшли з матеріалами у палату до Люби . Ну і ось він, чудовий приклад того, як ті в кого «не вийде» створюють маленький, казковий шедевр:).

Яся Цар вирішила зробити основний акцент на виготовленні стовбура дерева, адже він і справді має бути міцною основою для дерева. У дівчинки получилось молоденьке, яке згодом розростеться у величезне, із великою кількістю гілок, деревце. І до речі, ця субота була для Ясі особливою, тому що саме в цей день маленька святкувала свій день народження! Щиро вітаємо і бажаємо  здоров’ячка і всього-всього-всього найкращого! 

  

Весняним вийшло дерево у Андрійка Мізуна та його мами, тому що осіяне  рясним цвітом. Хоча, хто знає, можливо воно особливе і цвіте весь рік:). А знаючи бурхливу фантазію малюка, впевнені, що його рослинка й справді незвичайна. 

А тепер переходимо до гематології та бісерних виробів діток з відділення.

Алінка зробила фантастичне та дуже витончене  деревце. Такого результату їй вдалось досягнути завдяки великій квітці, яка виростає із стовбура дерева, і однозначно, є головною його прикрасою.

Маленьке зайченятко Соломійка Попіль була цієї суботи така ж жвава, як і тваринка  з якою її порівняно. І справді наче маленький попригунчик:). Але й попрацювати встигла. І створила чудове деревце!

Так, вкотре повторюсь, коли скажу, що дерева в діток - казкові та фантастичні. Але робота Віки викликає самі такі враження! Поєднання кольорів у виробі дуже цікаве та притягує погляд. А саме дерево виконане дуже акуратно та якісно.

А ось іще декілька чудових бісерних дерев від діток з гематології та хірургії.

               Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду з призначенням платежу:  Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

 БФ"Крила надії"