Новини / П'ятниця, 20 червня, 2014

Ростик Білошапко. «Ургентно, на сьогодні».

Мій сьогоднішній робочий день розпочався з дзвінка. Зателефонували з лікарні, лікуючий лікар Ростика Білошапко і ангел-охоронець наших маленьких і великих…

            «Чи можна було б для Ростика Віфенд хоч з 5 флаконів і Нутріфлекс?» - «А на коли?» - «Ургентно, на сьогодні, бо Ростик важкий, ми перевели його в реанімацію».

            Моєю першою думкою було: де я візьму 10 000??? Та за хвилину ця проблема стала вже другорядною, бо на оптовій, де ми закуповуємо ліки, Віфенду не виявилось. Його майже ніде не виявилось.

            По Львову на сьогодні ми змогли знайти лише 4 флакони – один викупили ми, три викупили батьки на кошти (7000 гривень), зібрані під час благодійного концерту в Трускавці тиждень тому. Ще 4 флакони приїдуть в понеділок.

            Та для Ростика на повноцінний курс потрібно хоча б 10-15 флаконів. А з огляду на те, що інфекція дуже сильна, а наш хлопчик навпаки, дуже слабкий і дуже важкий, то препарату може знадобитись і більше – це стане зрозуміло в понеділок.

            Окрім Віфенду ми ще замовили Нутріфлекс 1 упаковку і ампульний Бісептол 3 упаковки. Подумати, де взяти на все це гроші, відверто кажучи, у мене ще не було часу… Віфенд, який ми замовили на понеділок, вартуватиме 8800 гривень (2200 за флакон). Нутріфлекс – 1700 грн. Бісептол 3 упаковки – 500 грн. Разом 11 000 гривень – це ми вже винні.

            Та з понеділка питання Віфенду постане знову. Він буде не потрібен лише в одному випадку, ну, ви розумієте… Але цього випадку ми допустити не можемо, бо Ростик має жити!

            Більше за все я боюсь, що Ростик не захоче боротись – він надзвичайно важко сприйняв новину про рецидив і настроєний досить песимістично, а тут ще й на карантин попав в лікарню, хімію не почали одразу, поселили в ізолятор, де було багато часу придумати собі різних дурниць.

            Будь ласка, підтримайте Ростика! Без Віфенду його просто не стане… Ці два дні стануть вирішальними і препарат просто життєво необхідний, без жодних перебільшень і, нажаль, без варіантів. Дешевші препарати не подіють, амфотерицин дуже токсичний – від нього шкоди буде більше, ніж користі. Лише Віфенд.

            Ми дуже просимо всіх небайдужих людей – будь ласка, допоможіть Ростику жити завтра! Я дуже сподіваюсь, що в понеділок Віфенд буде потрібен і що ми зможемо забезпечити ним Ростика!

            Дуже потрібна допомога!

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Білошапко Ростислава.
 
Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова 050 370 90 02