Новини / Середа, 25 червня, 2014

Гарькавий Нікіта – допоможіть пройти ПЕТ.

Пам'ятаєте Нікіту :)

 

            Нікіта Гарькавий закінчив лікування півтора роки тому, в грудні 2012. На початку січня 2013 хлопець їздив в Варшаву на обстеження і повернувся з прекрасними результатами – лікуючий лікар тоді сказав, що по Нікітиному випадку варто написати монографію, таким складним був його діагноз і так чудово Нікіта впорався.

            Нажаль, таке важке захворювання не минає безслідно. Всі ці півтора роки Нікіта бореться з хронічним гепатитом В, а недавно відбулись два дуже тривожних приступи, зі скачками тиску, маренням, маячнею і частковою втратою свідомості. Хоч лікар інфекціоніст каже, що це може бути побічний ефект уколів, що Нікіта приймає від гепатиту, та лікуючий одразу наголосив на ПЕТ.

            ПЕТ і так вартувало зробити, і Нікіта обовязково б його зробив, як би все не впиралось в гроші. Вартість обстеження у Варшаві 4500 злотих + 200 злотих консультація. На сьогоднішній день це близько 18 000 гривень. І у хлопця їх нема… Його чекають 2 липня - це був єдиний термін, на який його могли записати, потім дуже велика черга, а в Нікіти все дуже не однозначно.

            Коли Нікіта закінчив лікування, він мріяв знайти роботу, та не сталось – спочатку нічого підходящого не було, а згодом лікуючий лікар заборонив, бо хлопець і нервує, і втомлюється швидко. В результаті, Нікіта пішов далі вчитись на заочне відділення.

            Мабуть, від ПЕТ він би знову відмовився, бо де взяти гроші, коли їх нема? Та приступи – дуже тривожний знак… Вибору, словом, немає. І Нікіті знову дуже потрібна наша допомога.

            З минулої поїздки на рахунку фонду для Нікіти залишилось 1500 гривень. Бракує ще 16 500. Самому йому не впоратись, а не зроблене вчасно обстеження може вартувати життя. А у Нікіти є плани – сім’я, освіта, робота, хлопець не планує здаватись.

            Ми розуміємо, що він вже зовсім дорослий, і обираючи між ним і крихіткою з лікарні, благодійник завжди схилятиметься на користь малюка, але наш дорослий хлопчик також хоче житии, і він пройшов дуже важкий шлях і виборов своє право бути дорослим всупереч всьому!

            Будь ласка, підтримайте Нікіту!

            Дуже потрібна допомога! У нас лише тиждень!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Гарькавого Нікіти.
 
Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова 050 370 90 02