Новини / Четвер, 10 липня, 2014

Спекотне заняття у Львові:).

Назва статті стосується, як і погоди, що панувала цього суботнього ранку на вулиці, так і теми заняття, яку ми запропонували відділенню гематології та хірургії Львова: "Сонячна тінга-тінга". Діти, як це їм властиво, повністю не дотримувались цього стилю, а додавали роботі власних штрихів. Що у них вийшло, дивіться далі.

 

А далі будуть роботи діток із гематології.

Розпочнемо із Вікусі Рубахи, яка дуже неординарно підійшла до картинки. Вона не малювала звичного кольорового фону, а вирішила додати йому "родзинки": її левчик побував не будь-де, а в самому Єгипті, так ще й біля пірамід:). Також додамо, що у суботу Віка тішила всіх чудовим настроєм, адже була в передчутті свята: у неділю дівчинка святкувала свій день народження. Вітаємо маленьку красуню від всього фонду і бажаємо всього-всього найкращого!

Дотепною, якравою та симпатичною вийшла картинка у Соломійки Попіль. Чого вартує хоча б оригінальний кольоровий жирафик і кумедна мордочка гепардика:). 

Ура! Нарешті   заняття(так ще й загальне) відвідала Таня Дзюба (напевно, частіше треба проводити творчі з малюванням :)  Вона залюбки помалювала, а ось фотографуватись, як завжди не хотіла:(. Волонтери ледь зловили момент, аби зробити фото.

Катеринка цієї суботи була у своєму амплуа: весела, енергійна та дуже самостійна. І хоч це звична для неї поведінка, ми все ж  не перестаємо дивуватись цим якостям. А тим паче, старанності Катрусі на занятті. Молодчинка!

Активну участь на творчому прийняли і ці дві чудові дівчинки: Марічка Кінаш та Василинка Магурчак. Кожна намалювала картинку у власній, неповторній манері. І кожна з них вийшла по-свому красивою  та цікавою. 

Чудово попрацювали й Ліана з Андріаною. Дівчатка - молодчинки!

А тепер переходимо до хірургії.

Розпочнемо із Лук'янчика Полюги. Він  творив більше дотримуюючись власного стилю, аніж "тінга-тінга". Проте використав ключові мотиви африканського пейзажу: рослинність, палюче сонечко. Лук'янчик добре знає, що у Африці дуже жарко, ось і намалював хмарки, аби тваринці було не так душно:).

А ось робота Люби вийшла "підводною". Дуже цікавий ефект! Цікаво яким чином їй вдалось його досягнути?

Марійка- старанна дівчина. Завжди все чітко промальовує, робить усе акуратно. А результатом такого підходу до творчості стала красива картинка.

Під час цього творчого заняття Яна була дуже активною та веселою.  Дівчинка встигла створити два малюнки із африканськими тваринками.

Помалювали у стилі "тінга-тінга", пора взятись із за абстракціонізм. Подумала Софійка  і почала творити у цьому стилі:).

Жителем українського лісу вийшов левчик у веселого Володі:).

Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду з призначенням платежу:  Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

 БФ"Крила надії"