Новини / Четвер, 17 липня, 2014

Полінезійські портрети:).

Спекотна, сонячна погода, що панувала минулого тижня, не покинула нас і цієї суботи. Ось ми і вирішили продовжити літню, екзотичну тематику: на зміну "тінга-тінга" прийшла полінезійська аплікація. Діти проявили неабияку креативність, і ми можемо побачити на їхніх роботах безліч незвичних ідей та деталей.

              

               Отже, розпочнемо із відділення гематології.

               

Не перестає веселити нас усіх  Соломійка Попіль. Завжди творить із домішком жарту. Ось і полінезійський портрет у неї вийшов кумедним. Соля використала рожевий колір для обличчя полінезійки і зробила їй пишні губи. Дівочий підхід до роботи:).

Яскраву, кольорову та веселу аплікацію створила  ще одна позитивна дівчинка Катеринка. Вона знову працювала самостійно, ну і звісно ж, активно та нестандартно.

Своєю роботою Вікуся Рубаха показала усім, що дівчинка може бути справжньою красунею і без волосячка. Прекрасна аплікаціія! А Вікуся  - як завжди молодчинка!

Чудово попрацювала на занятті й Марічка Кінаш. Дівчинка підійшла до завдання досить творчо. Вона взяла за основу ідею з взірця, але дещо видозмінила її: замість, хлопчика який був там зображений, вона зробила у своїй  роботі дівчинку.

Ну що ж, гематологією ніби розібрались, і час переходити до відділення хірургії.

"Полінезія-полінезією, та не треба забувати про українське",- вирішила Марійка і створила красиву аплікацію із українською дівчинкою, з довгою косою:).

Цікаву картинку зробив і Володя, сонячний та активний хлопчик. Тому не дивно, що в його роботі домінує жовтий колір(у нього забарвлені як дівчинка та і її плаття:)). Однозначно, цей момент додав родзинки аплікації.

На цій аплікації ми можемо побачити, як полінезійська красуня танцює під теплим літнім дощем. Чудова картинка!

А ось іще декілька креативних виробів від діток із гематології та хірургії Львова.

               Дуже вдячні  маленьким  помічницям - сестричкам Деркач. Цього разу дівчатка закупили  актуальні та корисні на творчому "господарстві" матеріали: ножиці, клей ПВА та гуаш!

              

Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду  з призначенням платежу:  Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

 БФ"Крила надії"