Новини / Субота, 26 липня, 2014

Андрійко Мізун – 10 659 гривень на Топотекан!

Андрійко поїхав додому, набиратись сил і готуватись до подальшого лікування. Хлопчику планується ще три блоки Топотекату (він же Гікамтин).

В травні Андрійко Мізун вже завершував основне лікування і всі сподівались на підтримуючу хімію, та раптове погіршення і несподівані болі в ніжках змусили зробити позапланове МРТ. Це обстеження виявило прогрес хвороби, якого не очікував ніхто… Тоді малюку замість підтримуючої назначили курс Топотекану.

Коли малюк розпочав лікування, він на стільки важко переносив хімію, що лікарі навіть боялись планувати, що блоків буде шість. Перші два були просто на межі можливостей… Та Андрійко їх здолав. Здолав і падіння аналізів, низькі тромбоцити, лейкоцити, інфекції – малюк вперто долав все!

Йому було важко, та турбота лікарів, мамин оптимізм і ваша підтримка зробили неможливе – Андрійко продовжив боротьбу! Пройшли болі в ніжках, Андрійко навіть зміг нарешті поїхати додому, хворобу вдалося стримати і половина курсу вже позаду – залишилось три блоки з шести призначених.

На один блок потрібно 2 флакони препарату – це 5068 гривень. Три блоки – 6 флаконів і 15 204 гривні. Завдяки вам зібрано 4545 гривень – щиро дякуємо за вашу допомогу і небайдужість! Залишилось зібрати 10 659 гривень.

На серпень припадає два блоки, це 4 флакони вартістю 10136 гривень. Від їх купівлі нас відділяє 5591 гривня. Ми знаємо, що важко зараз всім, серпень-вересень завжди був «глухим» періодом в нашій роботі, а цього року справа, напевно, навіть не у відпустках… Та наші маленькі бійці нікуди не ділись, вони залишаються на своїх постах у своїх палатах і відчайдушно чекають, коли прийде підмога.

Будь ласка, допоможіть придбати препарат!

Це єдиний шанс для Андрійка жити завтра!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Мізуна Андрія.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02