Новини / Вівторок, 29 липня, 2014

Фантастичні дракончики:)!

Як інколи хочеться побувати у казковому світі, де трапляються дива та живуть чудернацькі істоти - жар-птиці, єдинороги, дракони і т.д.... Так, ця ідея з області фантастики! :)Проте, як показало цьоготижневе заняття - місце цим загадковим створінням не лише у казках, а й на наших творчих заняттях. Діти із гематології та хірургії Львова знову виготовляли дракончиків. Та на відміну від казкових, які часто постають перед нами лихими та хитрими, дракончики діток - добрі та привітні:).

              Розпочнемо із відділення хірургії.

               

Напевно, дуже вже зацікавила ця тема Настю Перетятко. Адже вона вперше прийняла  участь на занятті! Із завданням впоралась не відступаючи у професіоналізмі  діткам, що вже протягом року відвідують творче! Більше того, до виготовлення дракончика вона підійшла досить своєрідно. Всі вже звикли, що він має бути багатоколірним, барвистим. А Настя обрала для роботи 1 колір - рожевий. Казкова істота вийшла напрочуд гарною!

А ось Яся Цар творила у "стилі жанру": чим більше кольорів, тим краще:). З кожним заняттям нам все більше та більше видно прогрес дівчинки, що проходить реабілітацію опісля операції! Так і тримати!

Як завжди активно та бадьоро працював на занятті привітний Олежик Кордюк.

А ось іще один дракончик від маленького творця Андрійка.

А тепер переходимо до  гематології.

Розпочнемо із Соломійки Попіль. Дівчинка чудово впоралась із завданням і зробила свого дракончика максимально фантастичним - 4 голови, гігантські крила та хвіст!

Чимось схожою на  Солькину вийшла і ця робота!

Вікуся Рубаха  - та дівчинка, яка кожного разу дивує нас своєю наполегливістю, самостійністю, чемністю  та креативністю! Цього тижня вона без найменшої допомоги створила, не такого вже й простого у складанні,  дракончика:). Молодчинка!

А ось Діанка Дмитришин - маленька "із характером". Її слово завжди має бути зверху і буде так як вона скаже. Ну що ж, є чого почитись у цієї дівчинки:). Завдяки такому підходу до справи, вона завжди має саме такий виріб, яким вона його і хотіла побачити. Не виключення і цей симпатичний дракончик!

Андріанка Пуняк відвідала наше заняття вдруге. І вже цієї суботи було видно, що вона помаленьку адаптувалась до перебування у лікарні і добре пам'ятала, що ми маємо завітати у відділеннчя в суботу. Незважаючи на низькі аналізи Андріанка працювала на всі 100%! І її дракончик вийшов дуже гарним!

Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду з призначенням платежу:  Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

 БФ"Крила надії"