Новини / Середа, 30 липня, 2014

Попіль Соломійка - 9130 гривень на Флударабін та Філстим.

Дуже потрібна допомога для однієї маленької принцеси з Львівської гематології.

Мова про Соломійку Попіль. Дівчинка проходить хіміотерапію, після завершення протоколу її чекає пересадка кісткового мозку в Києві.

У Соломійки недиференційована лейкемія, дівчинка цілий рік провела в лікарні перш ніж їй змогли встановити діагноз. Від березня Соломійка проходить протокольне лікування. З вашою допомогою ми купували для дівчинка і вшивний катетер, і довенне харчування, і Флуконазол, та все ж таки, більшість ліків були у відділенні.

За тиждень, як все буде добре, Соломійці продовжувати лікування. На блок їй потрібно 5 флаконів Флударабіну, а в лікарні є лише 2. Треба терміново знайти ще 3 флакончика, а точніше – 5400 гривень на їх купівлю (вартість флакончика – 1800 гривень).

Попереду у Соломійки ТКМ і щоб все було добре, дівчинка має пройти весь курс лікування без зволікань. Від цього блоку залежить дуже багато і наша принцеса обо’язково має розпочати його вчасно.

Ну, а на третій день хімії почнуть падати лейкоцити і Соломійці знадобиться фактор росту – лікарі вже сказали, що потрібно буде 10 флаконів Філстиму – це ще 5300 гривень. Разом 10700, а зібрано для Соломійки наразі 1570 гривень. І попереду складна операція, на яку знадообляться дорогі препарати, платні аналізи та обстеження.

Соломійка дуже добра дівчинка, привітна та весела, справжня принцесса з особливим смаком і зворушливою посмішкою :) Вдома на неї чекає маленький братик, який дуже сумує за мамою і сестричкою.

Будь ласка, допоможіть маленькій красуні завершити хіміотерапію! На купівлю препаратів не вистарчає 9130 гривень.

Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Попіль Соломії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02