Новини / Вівторок, 09 вересня, 2014

Валяння на Дністерській 27!:)

Валяння…Як тільки чуєш це слово, одразу ж виникають асоціації на зразок: байдикування, лежання та нічогонероблення:). Та коли берешся за цю техніку, розумієш, що такі думки були хибними і треба добре попрацювати, проявити неабияке терпіння аби із клаптиків вовни зробити тканинку - фетр! Та ми з дітками з гематології та хірургії Львова полюбляємо непрості рішення, тому все ж взялись за фелтінг(ще одна назва техніки). У силу зрозумілих причин ми не використовували голок, а - мило й воду. А отриманим фетром прикрашали персні. Що у нас вийшло, дивіться далі.

             

              Діти та мами з хірургії впорались з завданням на «ура»! 

              

             

Розпочнемо із  Євгенчика, тому що саме він завершив виріб найшвидше. Для цієї справи він використав вже готовий фетр і потратив на все про все  від сили 5 хвилин. Ну  дуже вже він поспішав: хотів встигнути подарувати його бабусі, яка ось-ось повинна була поїхати додому. Опісля цього Євгенчик  взявся і за складнішу справу – фелтінг. Разом із мамою вони зробили квіточку, якою прикрасили ведмедика.

Валерія Фостійчук дуже подорослішала з того часу як ми її бачили востаннє. Та дещо залишилось незмінним – її позитивність, любов до креативу та чудова творча майстерність! Дівчинка зробила 2 чудові персні. Та на цьому не зупинилась, а продовжила валяння і опісля творчого.

Спершу Люба Маркус разом із мамою вирішила піти простим шляхом і використати для прикрашання колечка готовий фетр. Але зрозумівши, що це надто швидко і просто, все ж взялась за фелтінг. Вони почали виготовляти велику квітку, аби потім вона слугувала окрасою для брошки. Кінцевий результат зможемо побачити вже на наступну суботу.

Яся Цар прекрасно впоралась із завданням, і по завершенню заняття одразу ж одягнула персні на ручку:).

Чудово та дуже самостійно працювала і ця дівчинка. Власне саме факт самостійної роботи і  приніс їй максимум позитивних емоцій!

У гематології діти вирішили трішки спростити собі творче життя і створити колечка вже з готових фетрових тканинок.

Оля зробила два просто фантастичні персні й оздобила їх блискітками. Вироби вийшли настільки симпатичні, що гідні  найкращого сувенірного магазину:).

Василинка Магурчак створила стільки колечок, що й не знала як їх самотужки одягнути на пальчики:).

А ось Андріана Пуняк працювала не на кількість й створила один лиш виріб!  Андріанка старанно вирізала кожну деталь квіточки, відбірно обрила фетр, тому роботою була повністю задоволена!

Соломійка Попіль також оздобила 1 перстень. До декору підійшла відповідально, виготовивши багато цікавих, яскравих елементів та використавши при цьому гармонійне поєднання кольорів!

Чудово впоралась із завданням і Христинка. Дівчинка створила три квіткові колечка.

А ось іще декілька робіт від діток з гематології та хірургії.

 

Усі без винятку батьки та дітки із відділення гематології та хірургії зустрілись із однією спільною проблемою – відсутність дитячих масок в українських аптеках. Це, мабуть, вічне  прохання з їхнього боку. І, ура, цього разу ми його виконали:). А все завдячуючи посилці, яку ми отримали від благодійного фонду «Пчелка»! Ми та діти, батьки із відділень дуже їм вдячні за такий необхідний подарунок!

            БФ «Крила надії»

            Тел.0673232550