Новини / П'ятниця, 12 вересня, 2014

Гачек Марта – 5000 гривень на Вінорельбін!

Дуже потрібна допомога одній дуже веселій, активній та в усіх відношеннях особливій дівчинці з хірургії ЗУСДМЦ.

 
            Звати дівчинку Марта Гачек і пів року тому ми вже допомагали їй саме з цим препаратом.
            Хворіє Марта вже понад 5 років. За цей час було вже декілька операцій, хімія, променева, знову операція, знову хімія… Нажаль, було втрачено багато дорогоцінного часу, бо Марту не одразу скерували до онколога, відповідно, дівчинка не одразу розпочала хіміотерапію.
            Та за час лікування дівчинка вразила всіх, бо там, де лікарі вже і не сподівались, що лікування допоможе – Марта давала прекрасний відгук, пухлинка зменшувалась і дівчинка поверталась до звичного життя :)
            В лютому Марта розпочала підтримуючу хіміотерапію Вінорельбіном. Перші два флакончики купили ми (тоді вони коштували 5000 гривень, а сьогодні вже 7000!), а надалі на пів року її забезпечив препаратом МБФ «Карітас України».
            Зараз Мартусю обстежили і вирішили продовжити терапію ще на пів року – бо лікування має сенс, а це головне! На рахунках фонду для Марти залишилось 2000 гривень, а на купівлю двох флаконів препарату потрібно 7000, і ми дуже просимо допомогти зібрати ще 5000 гривень, щоб через тиждень Марта могла продовжити хіміотерапію.
            Дівчинка дуже сильна і дуже активна, їй все цікаво, у неї безліч хобі і вона мріє ходити до школи і проводити час з однолітками. Нажаль, зараз це все лише мрії, та Мартуся особлива, як ми вже казали, і її мрії мають тенденцію здійснюватись ;)
            Будь ласка, допоможіть цій тендітній дівчинці!
 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Гачек Марти.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02