Новини / Понеділок, 22 вересня, 2014

42 298 гривень для маленької принцеси Софійки Миколюк!

Давненько ми не писали про Софійку. Проте зараз як ніколи актуально згадати про нашу маленьку красуню!

              

          Адже на даний момент саме вона  вона має чи не найдовший список потреб щодо лікування серед діток із муковісцидозом. Cкладається він із наступних підпунктів:

1) кисневий концентратор Nidek Mark 5 Nuvo Lite;

2) традиційно «багатостраждальний» Пульмозим №6;

3) пульсоксиметр.

  Отже про все по черзі. Софійці необхідний кисневий концентратор Nidek Mark 5 Nuvo Lite. Це апарат для виділення молекул кисню з оточуючої атмосфери, їх концентрації та видачі у вигляді потоку чистого кисню. Ним дівчинка зможе користуватись не лишень у лікарні, а й вдома, що значно покращить її життя та дасть можливість добре почуватись і в рідних стінах, й вільно пересуватись по дому на час процедури. Та однією із його найважливіших характеристик є та, що концентратор має антибактеріальну фільтрацію. Тобто, не пропускає бактерій та вірусів. Ціна  цього дива - 28 248 грн.

Ідемо далі. Питанням №1 для усіх діток з діагнозом муковісцидоз через ціну та потребу у щоденному вживанні стоїть приймання Пульмозиму. Цей препарат – це золотий стандарт у лікуванні даного захворювання. Софійка повинна його приймати щоденно протягом всього життя. На місяць дівчинка потребує 5 уп. Пульмозиму, що вартує 13 500 грн.

Наступною потребою Софійки став пульсоксиметр - прилад, що вимірює рівень сатурації киснем в капілярній крові. Тобто, завдяки ньому чудово відслідковується стан динити.   Але в силу того, що батьки стоять перед  вибором «Пульмозим» чи пульсоксиметр, перевага завжди залишається за життєво важливим муколітиком. Тому багато діток не мають цього приладу. Софійка одна з них… Ціна пульсоксиметру – 550 грн.

Отже сумарна сума виходить наступною42 298 грн.

Софійка  - активна, життєрадісна та сонячна дівчинка. Як і всі інші діти любить казочки, особливо українські народні. Софійка, як ніхто інший впевнена в собі та відстоює свою позицію, тому завжди досягає свого.

Будь ласка, допоможіть нашій маленькій принцесі досягнути найзаповітнішої мрії – насолоджуватись кожним своїм подихом та завжди бути такою бадьорою та веселою!

            Без Вашої підтримки мамі не вдасться забезпечити свою Софійку життєвоважливими препаратом та апаратами. Будь ласка, допоможіть!

            Будемо вдячні за будь-яку фінансову допомогу!

     

           Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Миколюк Софії.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550