Новини / Понеділок, 22 вересня, 2014

Коли перестаєш дихати - Гамала Володя!

Нашому світлому та позитивному Володі знову дуже потрібна Ваша допомога! Хлопець із діагнозом муковісцидоз стражає від апное, і йому терміново необхідний апарат, що вартує 78 400 гривень!

             

 Володя - надзвичайна людина, і його щира вдача просто притягує допомогу інших: фірма дистрибютор подарувала йому інгалятор «Пері бой», а завдяки виставці чудового художника Лева Скопа «Мати Божа молиться за нас», фонд зміг оплатити  для Володі кисневий концентратор  Bitmos oxy. Ми із хлопцем дуже довго не могли натішитись цим покупкам:). І назвичайно вдячні усім, хто долучився до збору! Без Вашої допомоги ми б не впорались!

А ось власне і Володя із омріяними  "Пері бой" та кисневим концетратором!

 

 

Як зараз каже хлопець, завдяки цим апаратам він ожив і у нього відрилось «друге дихання»!

Та на жаль, це дихання ще дуже невпевнене та слабке. І одним кисневим концентратром та інгалятором йому не обійтись. Як ми знаємо, для того аби набратись сил та бадьорості важливо добре виспатись. Проте Володі це не завжди вдається, тому що він страждає від апное - зупинки дихання під час сну. Організм, ніби забуває, що йому необхідно дихати. І кожної ночі хлопець задихається… Під час сну людина повинна розслабитись та відпочити, але хіба це можливо при такій ситуації? Мені, наприклад, було б дуже тривожно, і засинати я б точно боялась!

Та для вирішення цієї проблеми, на щастя, є апарат Somnovent ST.3. Він призначений для покращення дихальної вентиляції та зволоження легень пацієнта при апное. 

Тривалий час апарату не було у наявності в Україні. Та він нарешті зявився на теренах нашої країни. Тому зволікати немає часу, адже його й без того втрачено дуже багато.

Ціна цього вкрай необхідного для Володі Somnovent ST.3  - 78 400 грн.!

            Наш Володя дуже активний та відповідальний. Він розуміє, що для того аби зібрати таку суму, сидіти склавши руки не можна. Тому всерйоз взявся за цю справу. Вже зараз він самостійно зібрав понад 10 000 грн.!!! Така наполегливість вражає. Але на жаль, її одної мало. І без Вашої допомоги йому не обійтись! Ми дуже переймаємось за цього хлопця і дуже сподіваємось, що цей апарат - не мрія, а близька реальність!

Подаруємо завжди усміхненому Володі спокійний та міцний сон!

Будемо дуже вдячні за будь яку фінансову допомогу! 

 Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Гамали Володі.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550