Новини / Понеділок, 06 жовтня, 2014

Софійка Пирожак – без надії сподіваюсь!

Становище Софійки Пирожак за останні кілька місяців з важкого починає перетворюватись у просто безнадійне… Це стосується всього – і цін, і дефіциту, і стану самої дівчинки.

  

Перше, з чим ми стикнулись – пропали з продажу підгузки Ліберо «7», які підходили Софіїі найкраще. Майже місяць часу ми намагались їх замовити, чекали, просили, знову чекали, все марно – чи то Ліберо чекають на перереєстрацію, чи то на кращі часи, ми так і не зрозуміли, та прийшлось повернутись до Памперсів.

І тут нас також чекав сюрприз – мало того, що вони просто подорожчали, як і всі товари, так на підгузки ще й ввели ПДВ – це + 20% вартості… І упаковка, яку кілька місяців тому ми купували за 200 гривень і думали «нічого собі, як вони подорощали!», тепер ми купуємо за 355 гривень і думаємо лише, хоч би її вистарчило на тиждень. На місяць потрібно мінімум 4 таких упаковки – це вже 1420 гривень.

Однак, вартість памперсів – це дрібнички, порівняно з вартістю фрезубіну. Одна упаковка, якої вистарчає на один день, вартує сьогодні 140 гривень. На місяць потрібно 32 таких упаковки – 4480 гривень. Разом – 5900 гривень. І ціни продовжують рости вгору…

Окрім фінансових негараздів, у Софійки ще й посилились судоми і почало викривляти плече. Дівчинці негайно і дуже потрібна реабілітація, та про яку реабілітацію може йти мова, якщо коштів ледь-ледь вистарчає на харчування і памперси. Щомісяця батько дівчинки з острахом нагадує, що фрезубін закінчується, з острахом, бо розуміє, що ми також не зможемо придбати його без грошей, з острахом, бо знає, що без цього харчування його дитину чекає голодна смерть. 

Ми дуже вдячні всім вам, хто допомагає Софійці існувати. Завдяки вам ми впевнені, що зможемо забезпечити Софійку хоч чимось. Дуже дякуємо Соломії, що регулярно підтримує дівчинку – саме завдяки вам Софійка щомісяця має фрезубін! І особливо дякуємо українській громаді в Італії, що передали цілу купу гігієнічних засобів, що дуже підійшли Софійці і допомогли пережити кілька тижнів, поки ми чекали на Ліберо :)

Завдяки вам Софія живе. Будь ласка, не залишайте цю особливу дівчинку!

Завтра нам платити за фрезубін. З 4480 гривень в нас є лише 2100.

А за два тижня – знову замовляти памперси.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02