Новини / Вівторок, 07 жовтня, 2014

Осінні листочки!:)

Осінь – надзвичайна пора року, що заворожує своїми теплими та яскравими барвами, особливою атмосферою.Ось ми і вирішили принести її частинку у відділення лікарень. Зробили це за допомогою створення листочків у техніці орігамі.

            

             Розпочинаємо осінню тематику із відділення гематології.

            

            Коли не зайдеш до палати Олі, вона завжди зайнята творчістю. Їй до вподоби всі техніки, матеріали, та найбільше дівчинку цікавлять нові ідеї. Тому виготовлення листочків їй особливо сподобалось. Нашу увагу привернуло те, що в Олі дуже трусились ручки, але вона все акуратно загинала, обрізала і була єдиною, хто взяв для орігамі цупкий папір! Вона зробила 3 листочки. Та на досягнутій кількості не зупинилась, і одразу ж подзвонила до мами, аби та привезла їй багато кольорового паперу:).

            

           

           

            Катеринка – дівчинка із досить нестандартним як на дитину мисленням. А у її погляді є щось таке, що не залишає байдужим – це особливе розуміння усього, що відбувається довкола, і серйозність у поєднанні із дитячою безпосередністю. Ця малеча оригінальна у всьому, візьмемо для прикладу хоча б її суботні вироби. Коли усі працювали у техніці орігамі, вона робила аплікації:).

            

             Андріанка Пуняк тішилась кожному виготовленому листочку. Вона настільки хотіла побачити вже готові вироби, що  їй просто не хватало терпіння для самого складання:). Але мало-помалу їй прийшов до вподоби і сам процес роботи.

            

             Валентинчик разом із мамою зробив жовтенький листочок. Опісля цього побіг бавитись в футбол на коридорі відділення:). А ось мама серйозно зацікавилась орігамі, і тому вирішила продовжити роботу. Вона виготовила дуже великого листочка із багатьма деталями.

              

Поки мама ознайомлювалась із технікою, Діанка Михайлишин займалась своєю улюбленою справою – нарізанням клаптиків паперу.

                А тепер переходимо до креативних діток із відділення хірургії.

               

Цього тижня усі виготовляли листочки,  а ось Яна Цар створила справжню медаль! Як жартувала мама «за мужність та відвагу». Жарти-жартами, а у цих діток і справді є чого повчитись!

Поки Андрійко Мізун спав, мама організувала у його палаті листопад:).

На завершення статті варто написати величчееезне ДЯКУЮ! Волонтерці Ані Палагуті. Вона зробила чудовий подарунок "Творчій майстерні" у вигляді різноманітних канцтоварів та матеріалів для творчості!

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"

ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів

МФО 325365

ЄДРПОУ 35620901

Рахунок 2600001336292

Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550