Новини / Понеділок, 13 жовтня, 2014

Білошапко Ростик – з надією на ТКМ!

Здавалося б, що все позаду, адже пневмонію Ростик поборов, інфекція, яка добралась до кори головного мозку, також зникла, життя продовжується, але… Прийшли нові проблеми і тривоги.

            Ростик Білошапко закінчив протирецедивну хімію і наступний крок до одужання – ТКМ у польській клініці. Проте, замість їхати до Польщі, хлопець повернувся додому, бо коштів на операцію нема. Щотижня Ростик приїжджає до лікарні на планові обстеження та підтримуючу хімію, але це не може тривати вічно, так як хвороба може повернутись і це означатиме, що шансів вижити вже не буде.
            Сьогодні Ростикове життя коштує 
97 953 євро. Донор для пересадки кісткового мозку вже є, але грошей на саму операцію нема. У зв’язку з ситуацією в нашій країні, клініка у Вроцлаві відмовляється брати наших дітей на лікування з частковою оплатою, от і Ростика візьмуть на ТКМ лише за повної сплати рахунку... А зібрано наразі лише 47 611 євро – навіть не половина.

            На рахунку клініки для Ростика вже є 40 тис євро – ці кошти передали батьки Юри Лядова, вони були зібрані на ТКМ для Юрчика і не були використані, бо операцію оплатило МОЗ.

            Ще 5 тис євро вдалось зібрати батькам Ростика.

            На рахунку фонду для хлопця є 36 143 грн (включаючи 29 855 , зібраних на УББ для Лядова Юри і також переданих Ростику) – це 1975 Євро.

            І 11650 гривень для Ростика зібрано Біржою благодійності (УББ) – 636 Євро.

            Нам катастрофічно бракує ще 50 342 євро, і часу на збір цієї суми просто нема!

            Ростик намагається залишатись веселим та привітним . А спеціально підіграний грузинський акцент в його голосі бадьорить всіх навколо:) Тепла осіння погода додала йому оптимізму і він навіть взявся пробувати ремонтувати свій велосипед на весну, так як зимою не буде на це часу. І ми дуже хочемо, щоб весною Ростик таки сів на свого велосипеда, живий і здоровий.
            Хлопець дуже потребує допомоги! Пересадка для нього – єдиний шанс.

            Будь ласка, допоможіть Ростику дочекатись весну!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Білошапко Ростика.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02