Новини / Понеділок, 27 жовтня, 2014

13 500 гривень для сором’язливої красуні Гавриш Алінки!

Анілочка знову на плановому лікуванні у ЗУСДМЦ, і їй дуже потрібні дороговартісні ліки…

               

               Аліна – особлива дівчинка. Вона соромязлива і дуже мовчазна, але її погляд «говорить» більше, аніж прості слова! В ньому можна побачити щирість, доброзичливість, зацікавленість і …сум. Це погляд дорослої, свідомої людини, якій випав не простий життєвий шлях. У Аліночки – муковісцидоз, тому кожен її день – це боротьба за подих. А коли у родини немає коштів на лікування, то фраза «повноцінне життя» звучить як нездійсненна мрія…

Та Алінка не здається, і весь час присвячує власному розвитку. Ось  наприклад, від недавна вона співає в хорі та відвідує уроки танців! А ще вона дуже любить читати, особливо підручник з Історі України!

            Також красуня дуже вміла рукодільниця і не пропустила жодного нашого творчого заняття. Все за що б вона не взялась – виходить красивим та акуратним. Пригадую заняття, темою якого була «Модульне орігамі». Техніка для відчайдухів:).  Дівчинка проявила неабияку терплячість і самостійність, і навіть допомогла у цій нелегкій справі тим, хто не справлявся із завданням!

Та чи зможемо тепер ми допомогти турботливій Алінці впоратись із її проблемою? Не знаю… Принаймні без Вашої допомоги тут – ніяк!

Аби дівчинка знову могла вільно дихати, їй необхідний Пульмозим. Вона приймає 1 ампулу в день. В сумарному на місяць їй необхідні  5 упаковок препарату. А вони коштують 13 500 гривень.

Будь ласка допоможіть Алінці отримати препарат!                      

Будемо вдячні за будь яку фінансову допомогу!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Гавриш Аліни

 

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550