Новини / Вівторок, 28 жовтня, 2014

Затишшя на рахунках: Кекух Злата, Веремчук Ганна, Каптованець Дмитро, Берко Віталік.

Ці четверо дітей такі різні, як за віком так і вподобаннями. Але є те, що сьогодні їх об’єднало – діагноз муковісцидоз, потреба у Пульмозимі та брак коштів на лікування…

          Кекух Злата, Веремчук Ганна, Каптованець Дмитро, Берко Віталік критично потребують муколітик Пульмозим. Проте у нас немає на нього грошей.

                

Розпочнемо із Злати Кекух – чарівної восьмимісячної дівчинки, що мислить як дворічна дитина! Цікава до всього, постійно у пошуку нового та найбільше вражає її розуміння того, що відбувається довкола неї! Діагностичних тестів ми не проводили, та впевнені, дівчинка - маленький вундеркінд!:)

Завдяки ранньому встановленню діагнозу у Злати дуже хороші шанси жити повноцінним життям, тому лікарі покладають великі сподівання на лікування малечі! І вона дуже потребує Вашої допомоги! На разі на рахунку дівчинки  - 2214 гривень (Дякуємо!), але треба зібрати ще  11286 гривень…

Маленький Берко Віталік... Цей хлопчик викликає у мене особливі почуття. Окрім муковісицидозу, у Віталіка  - затримка у розвитку. Він, як ніхто інший прагне спілкуватись з іншими дітками, але лиш спостерігає за тим, як вони бавляться, замість того аби приєнатись до них. Хлопчик дуже старається та хоче розвиватись, аби з часом спілкуватись з однолітками. І тут в нього й насправді багато маленьких перемог! Чого не скажеш про бородьбу з муковісцидозом. Без Пульмозиму він, наче обезброєний і приречений на поразку! Знаємо, звучить страшно, але це правда, що стосується кожної дитини, що страждає від цієї хвороби!

 

А тепер переходимо до дуже цікавого хлопця Каптованця Дмитра. Дмитрик – майбутній мандрівник, який вже зараз помаленьку прокладає шлях для здійснення мрії. Віднедавна хлопчик почав приймати участь в туристичних подіях. Принаймні одна вже наявна у його списку і на цьому він не збирається зупинятись. Але для того, аби його маленька мрія бути мандрівником стала реальністю, йому необхідний препарат завдяки якому він зможе повноцінно дихати і пізнавати світ. На місяць хлопець потребує 5 упаковок Пульмозиму, що коштує 13 500 гривень.

 

Іще одна дитина, що не може дихати на повні груди, Веремчук Ганна. Красуня, модниця і просто прекрасна дівчина. Ну добре, не просто:). Вона вміє все: нехай це малювання, декупаж чи танці! Ось так! На жаль, з останніми треба  пригальмувати… Принаймні, допоки дівчина не отримає препарат, що розріджує вязкий секрет у її легенях. Ціна питання на місяць – 13 500 гривень. На рахунку у Ганни - 3 074 гривні(Дякуємо усім, хто допоміг красуні!). 

 Сподіваємось, що тишина на рахунках цих діток, це «затишшя перед бурею»:). І що вони отримають Пульмозим. Для кожного із них він коштуватиме 13 500 гривень на місяць! І кожен з них заслуговує на щасливе та безхмарне майбутнє, яке не можливе без цього препарату!

Усі четверо – такі різні, але усі вони вкрай потребують Вашої допомоги! Завдяки якій вони зможуть  здійснити свої мрії! 

Дуже дякуємо усім, хто вже допоміг цим дітям!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).

         Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550