Новини / Вівторок, 04 листопада, 2014

Казкова красуня Башмат Юлія.

Ця стаття особлива, тому що написана не нами, а дівчиною, яка потребує Вашої допомоги.

                 

           «Кожна людина неповторна: характер, фігура, зовнішність, свої недоліки, таланти, вподобання.

Давайте познайомимося ближче! Почнемо із стандартного: мене звуть Юлія Башмат і на даний момент я студентка Вищої Школи Економії і Інновації в місті Люблін, в Польщі. Навчаюсь на другому році, на факультеті психологіїї. Я народилася в маленькому містечку у звичайній родині. Важливу роль у моєму житті грають батьки. Сім’я весь час підтримує мене, за що їм дуже дякую! Я завжди була і є дуже товариською людиною, тому у мене є багато знайомих. Люблю спілкуватись з розумними, цікавими та досвідченими людьми. Поступаючи за кордон, я робила великий крок для того, щоб довести, в першу чергу собі і батькам, про те, що дійсно можу боротися зі своєю хворобою і функціонувати так, як здорові і повоноцінні діти.

Мої останнім захопленням стала робота волонтером в дитячому будинку і садочку. Допомагаю дітям боротися зі своїми труднощами, хочу, щоб вони відчували себе потрібними і не самотніми . Волотерство дає мені змогу проявити себе, як майбутнього  психолога.

Так, мушу згадати про те, що за останніх два роки я навчилась відкрито говорити людям, що я маю CF і, що інгаляції і креон - це мої друзі.

Дорослішаючи, я все сильніше усвідомлюю те, що муковісцидоз дає змогу жити з ним, усміхатися і робити все те, що роблять інші, він лише трішки виділяє нас з натовпу (наприклад кашлем), але це не проблема, це – особливість. Так я себе налаштувала і мені так легше розуміти всю реальність перебігу серйозного захворювання.

Моя головна мета – це навчатися і берегти своє здоров’я. Я, батьки вкладаємо великі зусилля в те, щоб я жила спокійним, повноцінним життям. Також в планах у мене є закінчити університет. Як і всі інші по завершенню я хочу знайти роботу та продовжувати розвиватись, вчитись і приносити щось нове й корисне в суспільство .

З повагою Башмат Юлія».

 

Ось така вона, Юля, не лишень красуня, а й справжня розумничка, що захоплює своїм ставленням до хвороби та вмінням цінувати кожну хвилину свого життя!

 Юлі, як й  іншим дітям із муковісцидозом необхіден  Пульмозим. Дівчина приймає 2 ампули в  день. Це коштує 27 000 гривень в місяць. Без цього препарату дівчина буде не зможе дихати і жити повноцінним життям! А ще скільки планів попереду!

Допоможіть Юлі здійснити свою мрію – стати чудовим психологом, який прагне змінити світ на краще! 

Будемо вдячні за будь яку фінансову допомогу!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Башмат Юлія.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550