Новини / Четвер, 06 листопада, 2014

Маркус Люба – контрольне МРТ.

Дуже нечасто звертаються до нас по допомогу батьки Любочки Маркус – потрібні дівчинці препарати є в лікарні, з тим, чого немає, справляються самі, допомогти просять лише з оплатою обстеження.

            Вже зовсім  скоро – за 2-3 тижня – Любі потрібно робити планове МРТ голови і трьох відділів хребта з контрастуванням. Вартість обстеження – 2000 гривень. Це вже третє МРТ і проходити його потрібно буде ще не раз.

            Люба вдома, дівчинка успішно пройшла вже 11 (!) курсів ХТ, в понеділок вона їде в лікарню на 12 (сподіваємось, останній) курс хімії. Після цього курсу планується променева і власне потрібно пройти обстеження, щоб зрозуміти, як діє лікування.

            В лікарні з дівчинкою бабця, мама вдома, бо зовсім недавно в Любочки зявився ще один любимий братик :) Тепер їх у Люби два – і старший, і молодший! Зараз дівчинка відпочиває вдома з братиками, набирається сил і позитивних емоцій та готується до завершального етапу лікування.

            Попереднє обстеження у вересні допомогли оплатити ви. Воно показало, що лікування стримує хворобу і пухлина не росте. Сподіваємось, що цього разу результати також будуть хорошими і у Любочки все получиться!

            Допоможіть оплатити МРТ!

           Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для Маркус Люби.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02