Новини / П'ятниця, 07 листопада, 2014

Кучма Владисла – Цереброкурин або 6 520 гривень!

Пам’ятаєте цього хлопчика з величезними очима та рідкісним, а тому, незрозумілим, діагнозам Денді-Уркера? Так, це Владиславчик Кучма. З нашого знайомства минуло пів року, з того часу малюк пройшов два курси лікування Цереброкурином, і ви знаєте, результат є!

            Коли Цереброкурин назначали хлопчику, лікарі не знали, чи матиме сенс лікування таким дорогим препаратом. Його навіть просили лише на один курс, спробувати. Та упаковки вистарчало на два. Результат – Владиславчик почав говорити і ходити!

            Коли ми бачились вперше – малюк тихенько сидів у бабці на руках і мовчки дивився своїми великими очима, а цього разу він діловито їв круасан, дуже серйозно казав мамі «Дитина хоче їсти!» і поволі, але впевнено, топав на маршрутку :) А мама просто сяяла і не переставала щебетати, як Владислав тепер гарно говорить і ходить, і все після лікування, і от би ще кілька курсів, та, нажаль, препарат дуже дорогий і чи могли б ми знову допомогти малюку... 

            Упаковка Цереброкурину 2мл №10 на сьогодні коштує 6670 гривень. А зібрано, наразі, лише 150 гривень. Ми дуже просимо допомогти зібрати кошти для Владиславчика! Лікування варто продовжувати, бо воно дає результат і допоможе малюку жити повноцінним життям. І третій курс варто розпочинати чим скоріше, щоб не втратити ефект від попереднього лікування.

            Владислав дуже серйозний малюк, він пізно почав говорити, він мало часу проводить з однолітками і майже не посміхається, а дивлячись у ці величезні очі дуже хочеться знайти там хоч трохи радості. Будь ласка, допоможіть Владиславчику продовжити лікування, і хто знає, можливо, малюк подарує нам свою усмішку :)

            Дуже потрібна допомога!

 

                Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для Кучми Владислава.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02