Новини / Вівторок, 18 листопада, 2014

Їжачки на Дністерській 27!:)

Цієї суботи діти із відділення гематології та хірургії Львова виготовляли їжачків. Створювали їх за допомогою картону, креп паперу та двостороннього скотчу. Якими ж вийшли роботи наших малят, Ви можете побачити далі.

               

                 Розпочинаємо із відділення гематології.

                

Спершу маленький Ділан зосереджено допомагав мамі у креативній роботі. Проте згодом  трішки змучився і вирішив переключитись на іншу справу: малювання очей на круглих картончиках, а потім «перевезення» їх машинкою до певного пункту:). Звучить дивакувато, проте спостерігати за цим було дуже весело. І до речі, машинка весь час втікала від їжачка. Чому?

На це запитання знайшла відповіль наша розумничка Віка: «Аби шини не проколов». Власне Віка проявляла креативність не лишень у поясненнях тих чи інших речей, а й виготовленні виробу. Вона створила свою їжачиху справжньою красунею, дуже не похожою на інших їжачків.

«Тихіше та нижче трави» саме такими словами можна описати роботу Максимчика під час наших занять. Проте його витвори завжди більш красномовніJ. Їжачок вийшов просто чудовим!

Олеся – мрійлива красуня. Ось і їжачка вирішила зробити милим та романтичним. Такого ефекту їй вдалось досягнути завдяки сердечку, яке вона зобразила на власному витворі.

Маленьке зайченятко Августинчик дуже натхненно допомагав мамі у створенні їжачка. Подавав їй кожен квадратик і обирав його колір! Результат їхньої спільної роботи не забарився і вони створили фантастичну тваринку!

Чудовий їжачок получився і у сором’язливої Христинки. Особливою родзинкою цього красивого виробу став великий листочок.

Гарно попрацював і цей привітний малюк.

                Подолавши усі перешкоди та «барикади», що були на нашому шляху через ремонт, ми все ж потрапили до діток з відділення хірургії:). Творчо працювати зголосилось 4 діток.

                

Однією із них стала наша мила Яна Цар. І як казала мама, навіть трішки переживали чи ми прийдемо до них цієї суботи! Але ніякі ремонти не стали нам на заваді і ми все ж завітали у відділення. Яна чудово вловила всю суть роботи, і швиденько впоралась із завданням. Опісля творчого заняття вона навіть взялась за створення нового виробу. Працьовита дитинаJ.

А ось іще роботи діток із хірургії.

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду

Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550